Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (2.56 secunde)
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Zeci de case din comunele doljene Carna si Rast, care au fost distruse de revarsarea Dunarii, nu vor fi reconstruite pentru ca proprietarii nu au domiciliul in localitate, iar aceste imobile sunt considerate case de vacanta.
la targul din weekend fara a avea case de marcat.
Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum. ... Cu ofertele tuturor adunate ar fi rezultat sute de case si sute de apartamente noi in 2009 pe piata locala.
ba case din baloti de paie, ba case din cob, ba case din paianta, ba din chirpici sau mai mult, case din saci umpluti cu pamant si lista ar putea continua!
Vreme de cinci ani, familiile de sinistrati din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia - acolo unde in mai 2006 au fost distruse peste 150 de case din satul Seciurile - si familiile din Albeni nu au voie sa instraineze imobilul.
Cel mai mare impozit pe proprietate il plateste insa un barbat care are "doar" zece case.
construirea de case pentru sinistrati.
Incet si cu multe opinteli, cu multe ambitii, cu cedari din partea oficialilor locali si centrali, cele 861 de case care trebuia reconstruite din temelii au prins contur si se afla in diferite stadii de finisare.
In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. ... De asemenea, patronii de case de amanet trebuie sa notifice BNR in termen de 30 de zile de la data inmatricularii in registrul comertului.
"Aceste situatii nu pot fi facute din birou, altfel riscam sa dam despagubiri pentru case care nu au nimic, cum a fost in judetul Tulcea, unde un primar si-a pus locuinta pe lista celor afectate de inundatii.
Acest fenomen se produce deoarece, potrivit legislatiei fiscale, persoanele fizice nu trebuie sa detina case electronice de marcat fiscale si nici sa tina evidentele contabile.
Statistica mai arata ca, anul trecut, 431 de locuinte (apartamente si case) din totalul celor noi s-au construit în proprietate privata, iar restul, în proprietate publica. ... Restul sunt case.   Mii de craioveni fara case Primarul Craiovei, Antonie Solomon, afirma ca este foarte mare cererea de locuinte.
Statistica mai arata ca, anul trecut, 431 de locuinte (apartamente si case) din totalul celor noi s-au construit în proprietate privata, iar restul, în proprietate publica. ... Restul sunt case.   Mii de craioveni fara case Primarul Craiovei, Antonie Solomon, afirma ca este foarte mare cererea de locuinte.
Botosanenii care locuiesc la case au fost bagati "in sedinta de lucru " de noua metoda prin care vor plati deseurile menajere incepind cu 1 aprilie 2005.
Pana in prezent, echipele trimise in teren au stabilit ca 1.061 de case au fost avariate de inundatii, iar consolidarea acestora va costa statul peste 127 de miliarde de lei.
6.979 de case au fost afectate de inundatiile din ultima luna, dintre care 5.946 au fost avariate. ... "Sunt 1.033 de case care trebuie reconstruite, sunt 1.033 de familii care trebuie sprijinite de stat", a subliniat premierul.
Pentru ca nu o considera o prioritate, edilii aloca bani pentru orice altceva, ignorand numarul impresionant de cereri pentru case. Autoritatile locale craiovene ridica din umeri cand vine vorba de ajutarea tinerilor fara locuinte, justificand ca bugetul local nu le permite finantarea de noi case, nici in 2007.
Este vorba de faptul ca tot mai multe SRL-uri renunta la acest statut, iar cei care le-au detinut se autorizeaza din nou, dar ca Persoane Fizice sau ca Asociatii Familiale, pentru a nu mai tine evidenta contabila asupra marfii vandute si a nu mai avea nevoie de case de marcat electronice fiscale.
Oferta de case rurale s-a adaptat rapid cererii. ... Apar din ce în ce mai multe case tip vila (parter plus etaj).
google-analytics.com