Cautare

1622 de rezultate pentru "ziar adevarul" (3.57 secunde)
"Adevarul a devenit o exceptie". ... La doua saptamani de la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale putem spune ca pentru cei din PDL si cei din UNPR adevarul a devenit o exceptie.
"Politicienii ne-au ascuns faptul ca romanii care voteaza sunt in jur de 16-17 miliooane Partidele politice din Romania au preferat sa ascunda adevarul, si sa sustina ani de zile ca romanii sunt mai numerosi in realitate, tocmai pentru a justifica ideea unei clase politice mai numeroase, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National. "Voi colabora cu Adevarul incepand cu 7 septembrie.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
"Cartianu trebuie dat afara de la Adevarul" Poetul Mircea Dinescu a incetat sa mai scrie in Catavencii, asteptand o discutie cu patronul Dinu Patriciu, actualmente plecat din tara.
Adevarul aproape de insolventa, sustine Paginademedia Adevarul Holding este din ce in ce mai aproape de faliment, sustine Paginademedia.
• Jur ca voi spune adevarul, Bucuresti, 1983;
Sandru scrie si un volum de reportaje, Jur ca voi spune adevarul (1983), inovator in cadrul genului, unde notatia atenta, participarea afectiva si, mai ales, inregistrarea diverselor puncte de vedere asupra evenimentelor au la baza premisa:
Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
(Simona BADULESCU) Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... In Adevarul literar si artistic a avut puterea sa scrie ca sufera de mai multi ani de nebunie la propriu, fiind internat de trei ori intre 1981 si 1994.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte. ... Adevarul e ca nu Radu Mazare a primit invectiva de la Iliescu, ci un coleg de-al sau, pe nume Paul Parvu. ... "Adevarul":
Nonconformist in fond, Tuca a avut, in toata aceasta perioada, grija unei conformitati cu adevarul si cu propriile lui optiuni netradate.
Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
Pentru ca a avut succes in afaceri, altele decat cele legate de ziar, Tuca Marlanul a invins si a ajuns la un standard de unde nu mai poate privi in jos. ... Ieri seara n-am asistat doar la o greva moarta de foame, ci si la parastasul unui ziar.
Ce ne-a fost noua insa greu sa intelegem a fost reprezentat de cazul articolelor aparute in acel ziar italian, care ne facea cu ou si cu otet. ... E parerea lor, e un simplu articol de ziar.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
A sosit timpul pentru a afla care este adevarul real in aceasta privinta. Poporul american - si oamenii din lumea intreaga - vor sa stie si pot suporta adevarul.
Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii. ... Pentru a depasi aceasta marginire, ar trebui sa acceptam, inainte de toate, ca fiecare dintre noi isi poate avea adevarul sau, bazat adesea pe metode respectabile, demult incercate si verificate.
google-analytics.com