Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (3.80 secunde)
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi. ... Asta ca sa-i impacati pe toti...
V-am insarcinat, votandu-va, sa ajungeti in dregatoriile in care va aflati ca sa lucrati pentru noi toti in mod egal, intelegand prin noi, pe noi toti romani, adica pe toti cei care locuim aici sau departe de Tara si care gandim la Tara ca la Patria Mama si in care ne-om intoarce fie si numai pentru a ne uni pentru vecie trupul cu Pamantul Tarii.
‘Ar trebui sa iesim dintr-o criza morala, politica si apoi din criza economica ce ne afecteaza pe toti. ... Pentru mine, cetatenii Romaniei, indiferent de originea lor etnica, sunt importanti si cred ca toti au aceleasi probleme:
Dar, prin aceste trei invieri din morti savarsite de Domnul Iisus Christos asupra unor persoane tinere, acestea au revenit la viata pamanteasca obisnuita, iar la batranete au murit ca toti oamenii.
Acestea auzindu-le boierul de la Varvat, indata a alergat de graba cu toti ai sai la robul lui Dumnezeu in temnita si l-au aflat pe el umblind, pentru ca Ingerul Domnului il dezlegase pe el din legaturi.
Se spune ca in aceasta zi sfanta se reunesc toti membrii familiei pentru a avea un an mai bogat.
Este o lupta politica, este adversarul nostru politic, sau al meu cel putin, pentru ceilalti nu stiu, poate inamicul cetatenilor, deoarece nu a reusit sa faca nimic in cei 12 ani, din contra, sa ne aduca pe toti la sapa de lemn, ma refer la toti cetatenii, nu la mine personal.
De ce sa fim toti la fel? ... Si, in afara de asta, chiar daca nu aveam procedura, eram cu mana ridicata demult si nu treceti la vot pana nu toti isi exprima dorinta! ... Da, nu stiu daca inteleg toti limbajul. ... Au plecat, toti, cu niste interese "de afaceri";
Ii salut dar de asta data cu mila pe toti trimisii in piata ai statului paralel, civil sau nu, la ordin sau din curiozitate.
Primul este acela ca, impreuna cu acesti oameni, Victor Ponta, Daniel Constantin, cu toti oamenii pe care nu-i mai numesc, pentru ca toti au avut rolul lor si partea lor in ceea ce vreau spun.
Pentru a beneficia de un mod de viata echilibrat si sanatos, asa cum toti ne dorim, prioritar este aspectul nutritional care sa ocupe o pondere de 80 % iar miscarea o pondere de 20% in viata noastra.
"La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii! ... In aceasta situatie au fost toti expozantiii care au cerut sa le fie returnate drepturile.
Spuneam ca astazi am participat la forumul economic organizat de Unimpresa, Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni din Romania, si acolo se punea intrebarea "Unde e Romania, unde va Romania dupa criza?" Ei bine, domnule presedinte, acolo, din situatii pe care le-au prezentat, atat profesori la Oxford, cat si specialisti ai Comisiei Europene, reiese ca Romania nu sta atat de rau, sta mai bine decat se astepta cred ca oricine din acea sala, dar, toti spuneau, cu o singura conditie:
Este o zi foarte importanta pentru mine si sper sa fie o zi importanta pentru toti tinerii care asteapta un viitor mai bun atat pentru tara, cat si pentru Bucuresti.
unde sunt familiile decedatilor pe care noi i-am fi ascuns si de ce nu cer sa fie gasiti, cum poate cineva sa creada ca, in anul 2015, in Romania, poti sa ai complici si medici,si legisti, si jandarmi, si politisti, si SMURD-ul, si ambulantele, adica pe toti care au fost la fata locului in asa fel incat sa ascundem cadavre.
Mai mult, daca am trai suficient, probabil ca toti am avea Alzheimer.
Dincolo de pupinbasestii de serviciu (vai, ce urat vorbim despre un Presedinte care se exprima asa elegant despre toti adversarii politici, ca la el pe puntea petrolierului!) am remarcat ca totusi comparatia nu e deplasata, iar multi mi-au spus ca se potriveste chiar prea bine.
Sunt, in opinia mea, toti oameni care si-au purtat mandatul si demnitatea de ministru cu pricepere si cu onestitate si as vrea, in chip special, sa-i multumesc domnului profesor Marga, care intr-o situatie extrem de dificila, a facut cu devotament ceea ce se putea face, cu devotament fata de aceasta tara, cu devotament fata de Guvernul al carui membru a fost.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre originea ideii de a tipari colectia "Biblioteca pentru toti", editata de Jurnalul National impreuna cu Editura Litera. ... Veti continua initiativa de readucere in circuitul public a operelor literare din "Biblioteca pentru toti" - BPT?
Sunt in asentimentul profesorilor cand spun ca ar trebui ca toti profesorii, inclusiv cei care nu au intentat procese statului, sa isi recupereze diferentele salariale pierdute prin neaplicarea legilor 221 si 330 si cei 25% retinuti din salarii incepand cu anul 2010.
google-analytics.com