Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (3.12 secunde)
Astfel, Durbaca spune ca, in cadrul Biroului Central al Partidului Conservator, s-a lansat spre dezbatere si discutare, in aceasta sesiune parlamentara, un proiect ce vizeaza un nou ajutor pentru pensionari sub forma unor bonuri valorice pentru medicamente, in valoare de 50 de lei, pe luna.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si-a dat ieri demisia din Senatul Romaniei, din cauza sentimentului de vinovatie creat de imposibilitatea de a-i ajuta pe pensionari, dupa respingerea initiativelor legislative care vizau imbunatatirea nivelului de trai al acestora.
Aceasta a subliniat ca PSD va exercita controlul parlamentar asupra actualului guvern prin intermediul intrebarilor si interpelarilor si va insista pentru rectificari bugetare acolo unde amendamentele PSD nu au fost admise cum ar fi compensarea in procent de 90 la suta a medicamentelor pentru pensionari sau majorarea la 600 de lei a salariului minim pe economie.
In alta ordine de idei, Onaca spera ca in al doilea oras din Romania sa nu mai fie nevoie de astfel de ajutoare pentru pensionari.
Potrivit edilului, manifestarea va insemna petreceri cu mici si bere, muzica de fanfara si tot ce inseamna distractie pentru pensionari.
Delfinului nr.5 si va deservi un numar de 5.737 pensionari din sistemul de stat si 175 pensionari din fostul sistem al agricultorilor, locuitori ai municipiului Mangalia si ai comunelor arondate:
Tundrea a precizat ca 90% din pensionari sunt la limita subzistentei, iar aceasta masura este foarte necesara.
"In momentul in care un numar urias de pensionari au pensii care sunt sub trei milioane de lei vechi pe luna, in care un numar foarte mare de pensionari din agricultura au pensii in jurul a 100 de lei, credem ca a pune in discutie necesitatea dublarii pensiei pentru agricultori arata ca, cel putin unii, nu au mers sa vada cum arata Romania reala.
Cum din perioada premergatoare unui nou tur de scrutin nu poate sa lipseasca vreun subiect legat de pensionari, iata ca nici parlamentarele nu au scapat de amprenta acestui segment al populatiei, atat de incercat de soarta.
De aceste alimente vor beneficia 7.231 de persoane cu venit minim garantat, 6.431 de pensionari, 756 de persoane din centre rezidentiale si 775 de cantine sociale.
In Constanta, potrivit datelor Inspectoratului Scolar Judetean, 330 de profesori pensionari predau in unitatile de invatamant din judet. Cei 330 de dascali pensionari ocupa 319 norme didactice, in 53 dintre cazuri fiind vorba de norme didactice intregi, iar restul, fractionate.
Dupa ceremonia din sala de festivitati a Primariei, edilul sef al Capitalei s-a intalnit cu 150 de familii de pensionari care sarbatoresc nunta de aur, adica 50 de ani de casnicie.
Alte intarzieri au fost inregistrate in judetul Timis, unde circa 2.500 de pensionari au primit drepturile cuvenite pentru noiembrie abia zilele trecute. ... Cei 2.500 de pensionari trebuiau sa-si incaseze banii in perioada 23-27 noiembrie, insa Casa de Pensii Timis a virat banii abia pe 2 decembrie.
Vor fi multi intelectuali, multi profesori, multi tineri, multi studenti, multi pensionari, multi oameni pe care nu ii apara nimeni.
Pensionarii PSD ar trebui sa-i traga de maneca pe membrii cu functii de raspundere, dar cu "mentalitati de aroganta", a declarat, joi, la Conferinta Nationala a organizatiei de pensionari a partidului, presedintele de onoare, Ion Iliescu.
Dupa ce ne-a anuntat cu zambetul pe buze ca a dus tara de rapa si trebuie sa-i puna pe salariati, pensionari si someri sa plateasca pentru asta, seful statului s-a gandit ca n-ar strica putina "mea-culpa".
Dar, ceea ce ma ingrozeste si mai tare, este faptul ca - daca revolutia din ‘89 a fost nepregatita si facuta de tineri lipsiti de experienta in acest sens - aceasta noua revolutie, la debutul careia se pare ca asistam, va fi organizata si facuta de oameni maturi, de sindicalisti, de pensionari umiliti (pentru a cata oara in viata?) - de oameni care, probabil, traiesc si in clipa de fata un sentiment de regret al faptului ca nu au iesit in strada pentru a scapa de dictatura.
al 13-lea salariu pensiile anticipate subventiile pentru incalzire trusoul pentru nou-nascuti biletele de odihna pentru pensionari ajutorul pentru tinerii casatoriti facilitatile de transport pentru pensionari si profesori indemnizatii la iesirea la pensie, retragere sau la trecerea in rezerva.
Cand vocea natiunii va spune foarte clar ca sunteti pe un drum gresit, cand oamenii impartiti si invrajbiti, profesori, cadre medicale, magistrati, functionari publici, pensionari, sindicalisti, va spun acelasi lucru - ca nu le mai aparati interesele -, cand e limpede ca nu mai aveti sustinerea celor pentru care chipurile va intruniti la Palatele Cotroceni si Victoria si in numele carora va ridicati salariile, indemnizatiile si comisioanele de succes, atunci aveti o singura solutie:
Cu alte cuvinte, pentru ca are un numar prea mare de functionari clientelari, cate doi-trei directori pe acelasi post la nivel local si central, inutili si bugetofagi, dar la care nu-l lasa inima sa renuntam, pentru ca are o clientela prea flamanda, pentru ca are familii mari si prieteni multi, cu buzunare foarte largi, PDL prefera sa taie de la doctorii si asa prost platiti si prea putini, si de la profesorii carora anul trecut le garanta lefuri cu 50% mai mari, si de la functionarii care lucreaza pe la ghisee si sunt, intr-adevar, necesari si adesea suprasolicitati, sa mai taie de la mame si de la putinii pensionari cu stagiul complet de cotizare si pensii mici.
google-analytics.com