Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (8.57 secunde)
Daca deputatul vrea sa-i ofere gratuit lui Bulucea plimbari cu mijloacele de transport in comun ale orasului pentru ca abonamentul pentru pensionari este prea scump, atunci ar fi putut sa se informeze la RAT, de unde ar fi aflat ca pensionarii care au virsta peste 70 de ani, limita in care Bulucea se incadreaza de mult, beneficiaza de gratuitate pentru mijloacele de transport in comun.
Acesta nu i-a uitat nici pe pensionari, plangandu-le de mila celor peste doua milioane de batrani care nu au primit nici un leu in plus.
Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 11 noiembrie 2012 in intervalul orar 10.00 - 18.00. Pretul unui bilet este de 8 lei pentru adulti si 4 lei pentru pensionari si copii.
Pretul unui bilet este de 8 lei pentru adulti si 4 lei pentru pensionari si copii. Informatii suplimentare: 021/212.89.52
Biletul de intrare la expozitie este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii si pensionari. Informatii suplimentare:
Biletul de intrare in expozitie este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii, studenti si pensionari.
Accesul la proiecțiile de luni-vineri, de pana in ora 16.30, va fi gratuit (pe baza legitimației) pentru copii, elevi, studenți si pensionari.
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern.
Filiala Mangalia a Partidului Democat va oferi duminica, cu ocazia Sarbatorii Floriilor, o masa calda penstru circa 100 de persoane nevoiase si pensionari din localitate.
Intrarea costa 25 ron pentru adulti, 20 ron pentru copii, 20 ron pentru pensionari, iar pentru cei cu handicao intrarea este libera.
Biblioteca municipala din Petrosani are peste 55.000 de volume, iar pe langa salile de lectura propriu-zise in cladirea bibliotecii a fost amenajat si un club pentru pensionari si un punct de colectare a impozitelor si taxelor locale.
El a avut ocazia sa discute subiectul OZN cu militari aflati la un nivel foarte inalt, atat pensionari cat si din serviciul activ, pana la sefii unor regiuni de aparare antiaeriana.
Revenind insa la sedinta Consiliului de Coordonare Local, desfasurata statutar, in prezenta a 518 delegati, echipa Laurentiu Mironescu si-a prezentat realizarile perioadei octombrie 2005 - mai 2006, la prezidiu perindandu-se, pe rand, atat presedintele Organizatiei Municipale, cat si presedintii organizatiilor de femei, pensionari, oameni de afaceri, tineri.
Este semnificativ faptul ca atat acest caz, cat si cele relatate in numarul trecut din "Magazin", au iesit la iveala abia dupa foarte mult timp, iar martorii care au vorbit sunt exclusiv pensionari...
"Este clar ca vreme de 15 ani s-a facut prea putin pentru pensionari", a afirmat Oscar Benes, care a explicat ca situatia deosebita a acestei categorii de persoane se datoreaza economiei romanesti.
Liderul PSD, Mircea Geoana, se afla in plina campanie electorala, desi pana la alegeri, fie ele si anticipate, mai este cale lunga.
Adica li s-au dat unor smecheri banii viitorilor pensionari, care cotizeaza la sistemul public, sa faca ce vor ei, smecherii, cu banii.
Astept ziua in care autoritatile locale nu vor fi preocupate in special cum sa asigure concerte pentru elevi si studenti sau vaucere pentru pensionari, ci se vor gandi la modul cum pot rezolva problemele mari ale orasului, incepand cu cele mici.
Ministrul Muncii recunoaste insa ca 1,35 milioane de pensionari nu au primit nici un leu in plus la recalculare, pentru ca aveau deja pensii mai mari decat li se cuvenea potrivit legii.
Camera de asteptare se umpluse insa inca de la ora 9.45, mai multi pensionari venind pentru a discuta cu deputatul Olteanu, in speranta ca acesta va reusi sa le rezolve doleantele.
google-analytics.com