Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (3.49 secunde)
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura. ... - 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii".
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Evenimentul reuneste, intr-un singur spatiu, un program complex, distractiv, relaxant si interactiv vizand mai multe arii din viata de zi cu zi a femeii urbane, de la dezvoltarea personala la timp liber, de la cursuri motivationale pana la ateliere organizate de profesionisti din domeniile art&deco, aranjamente florale, pictura sau cel al dansului.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. Toti iubitorii de arta pot vizita in perioada 9-22 mai 2013, expozitia de pictura ' Gratie si Miscare '.
Am descoperit pe Facebook o imagine frumoasa a Calarasiului de alatadata. Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro.
Pasiunea mea, pictura (Autoare: Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. De fapt, desenul a fost primul care m-a motivat. Cati dintre noi aveau frumosul obicei de a-si desena marginile caietelor de scoala?
Activitati creative pentru prichindei Copilul tau este invitat in lumea magica a lui Pogo, unde va descoperi o serie de mestesuguri interesante care il vor distra si ii vor dezvolta abilitatile creative. Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor.
A cincea editie a evenimentului are loc sambata, 26 septembrie, la Roaba de cultura din Herastrau si este una dedicata lecturii si tehnologiei.
HotNews.ro / Suedia creativa revine la Roaba de Cultura, din parcul Herastrau, in acest weekend Ambasada Suediei la Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution, au organizat in perioada 5 - 7 iunie la cea de-a doua editie a evenimentului Suedia Creativa.
Domni, domnite si tineri marineri sunt invitati, timp de o saptamana, sa descopere un program de comedii si muzici, mofturi si surprize care transpun universul surprins in opera lui I.L.Caragiale, reputat dramaturg si cronicar al Bucurestiului de altadata, pe aleile celui mai vechi parc din Capitala.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Google si-a schimbat, miercuri, logoul pentru a marca 172 de ani de la nasterea pictorului francez Paul Cezanne, in locul cunoscutului logo al motorului de cautare fiind publicata o pictura cu natura moarta (foto), realizata in stilul postimpresionist al artistului.
Artista ii invita pe pasionatii de arta sa vada tablourile si pozele de la expozitie pe site-ul ei: www.victoritadutu.wordpress.com "A fost o experienta interesanta intalnirea cu publicul iubitor de arta, interviuri la radio si la tv.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural.
Cele mai bune si cele mai asteptate filme de animatie pentru copii vin in fiecare an la Minimest, sectiunea speciala dedicata celor mici a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
google-analytics.com