Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (7.10 secunde)
A fost schimbat un profitor mai mic cu un profitor mai mare, avand in vedere ca sotia lui Ungureanu (stabilita de ani buni la Viena) primeste o leafa de 80 000 euro pe luna de la OMV AG Austria (cumparatoarea pachetului majoritar la Petrom) pentru servicii inchipuite de consultanta medicala.
Romania a semnat pe 7 octombrie 1993, la Viena, Statutul Consiliului Europei si Conventia europeana a drepturilor omului, drapelul tricolor fiind inaltat cu acelasi prilej la sediul din Viena.
Agerpres - Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor de la Viena si se intalneste cu omologul austriac Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor, care se desfasoara la Viena, urmand sa aiba convorbiri si cu omologul din Austria, Heinz Fischer, precum si cu reprezentanti ai comunitatii de romani si ai mediului de afaceri austriac.
Afirmatia a fost facuta la deschiderea Forumului Euromoney, care a inceput ieri la Viena, cu tema “Urmatorii zece ani“ in Europa.
Pentru continuarea discutiilor aparute ca urmare a cererilor Turciei, Austria va organiza in iunie o intalnire la Viena pentru semnarea unui acord interguvernamental de sustinere a proiectului Nabucco.
Romania si Bulgaria vor avea o serie de beneficii prin integrarea de la 1 ianuarie 2007, arata un studiu al Institutului pentru Studii Economice Internationale Comparate din Viena (Vienna Institute for International Economic Comparisons - WIIW), citat de Deutsche Presse-Agentur (DPA) din Viena si preluat de EurActiv.
Raiffesien Bank a lansat, de exemplu, la 1 noiembrie, campania promotionala "Castiga o excursie la Viena", in care persoanele ce platesc cu cardul in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2006 pot castiga o excursie la Viena sau premii in bani.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ieri la Viena ca in 2006 investitiile au atins valoarea de 7,2 miliarde de euro, iar cresterea economica a fost de aproximativ 7,8%. ... Vosganian a tinut o prezentare despre economia Romaniei la o conferinta organizata ieri la Viena.
Spre deosebire de Q7, la Q5 se va renunta la al treilea rând de scaune si va avea doar cinci locuri.Volkswagen prezinta noul propulsor 1.4 TSILa „International Motor Symposium“ din Viena, VW a prezentat noul motor turbo pe benzina de 1.4 litri cu injectie directa de combustibil TSI.
Prima listare a unei companii internationale a fost marcata oficial, dimineata, printr-o ceremonie la care au participat oficialii bancii austriece si reprezentantii pietei de capital.Desi actiunile sale sunt deja tranzactionate la bursele din Viena si Praga, Erste Bank a hotarat sa solicite prezenta si pe piata de la Bucuresti pentru a permite angajatilor BCR care au actiuni emise de institutia de credit sa transfere tilurile fara a trebui sa suporte sarcinile suplimentare asociate in mod normal cu detinerea de actiuni listate in afara Romaniei.Astfel, incepand de astazi toti romanii care detin titluri Erste le vor putea tranzactiona la o cotatie de referinta de 38,27 euro de titlu, echivalentul in lei, mai exact 139,10 lei.
DB Schenker a preluat peste 99% din actiunile Romtrans, pe baza unei oferte de preluare publicata de Schenker&Co Viena, astfel ca firma romaneasca de transport si expeditii a devenit parte integranta a retelei internationale de transport si logistica DB Schenker.
Dupa mai bine de sapte ani de la primul acord de cooperare, semnat la Viena, pentru infiintarea unui consortiu in vederea efectuarii unui studiu de fezabilitate pentru gazoductul Nabucco, reprezentantii statelor implicate in proiect vor parafa, astazi, un nou acord la Ankara (Turcia).
Institutia financiara internationala arata ca Erste Bank, Raiffeisen International, Eurobank EFG, National Bank of Greece, Societe Generale, Alpha Bank, Volksbank, Piraeus Bank si UniCredit, care controleaza circa 70% din piata din Romania, au finalizat si semnat scrisori bilaterale de angajament pe baza modelelor stabilite la Viena pe 26 martie.
Afilierea la CNN a Antenei 3 a fost iarasi un moment foarte important care deschide intr-un fel granitele acestei televiziuni, fiindca de atunci incolo s-au intamplat lucruri, s-au intamplat emisiuni multiplex, realizate din studiouri de la Londra, Paris, Viena, Varsovia, s-au adunat personaje si personalitati ale diasporei romanesti in spatii de dezbatere unde n-au mai fost pana atunci, de la directorul Operei din Viena pana la un reputat neurochirurg din Franta, de la castigatorii unor concursuri de talente din Germania si Norvegia pana la romani care sunt plecati sa lucreze in Italia si Spania.
Trebuie sa actionam rapid pentru a pune in adevarata sa valoare intreaga capacitate stiintifica, universitara, financiara, culturala a Bucurestiului pentru atingerea obiectivelor Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii", a spus primarul general al Capitalei, la evenimentul desfasurat in Viena.
CANALUL BUCURESTI-DUNARE poate fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean Realizarea CANALULUI BUCURESTI-DUNARE cu extensie spre Giurgiu-Ruse ar putea fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, la Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarene de la Viena.
"In Austria vom sta in localitatea Vosendorf, situata la sud de Viena. ... Hotelul se numeste Pyramide, este foarte aproape, la doar cateva minute de Viena", a declarat Robert Balaet, directorul sportiv al Pandurilor, pentru sursa citata.
Ultimele doua finale au fost decise de un singur gol, Greci - Portugalia 1-0 in 2004, la Lisabona, si Spania - Germania 1-0 in 2008, la Viena.
Ea e femeia care l-a facut pe Neymar sa ia primul avion spre Viena dupa meciul din weekend! ... Si asta pentru ca Bruna a prins un contract de model departe de iubitul ei si este nevoita sa-si petreaca majoritatea timpului in Viena.
Mihai a reusit sa depaseasca acel moment delicat si sa inceapa un tratament cu chimioterapie, la Viena. - Abia m-am intors de la Viena.
google-analytics.com