Cautare

1217 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de a gindi" (3.79 secunde)
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Ioan Talpes a prezentat vineri, la Galati, Uniunea Populara Social Crestina. Omul politic a vorbit despre partidul sau si despre ce se intimpla pe scena politica nationala. Tot aici vom aminti ca vineri a fost ziua de nastere a deputatului Partidului Conservator Bogdan Ciuca.
Omul politic Gigi Becali a calificat printr-o singura propozitie toata suflarea politica din Romania. In opinia finantatorului Stelei, toate partidele politice din tara sint a€žo apa si-un pamint". De aceea Gigi Becali s-a hotarit sa candideze si la europarlamentare.
Ordinul de suspendare a mandatului de primar al edilului din Namoloasa, Valerian Todita, a determinat reactia presedintelui Organizatiei Judetene a PSD, deputatul Dan Nica.
Democratii vor sa curete politica de la nivel local de cei care se gindesc doar la cum sa-si umple buzunarele. ... Prima arma ar fi votul uninominal, iar cea de-a doua ar fi o lege a administratiei publice locale mult mai dura.
Un talmes-balmes care ii face pe unii observatori politici sa afirme ca Basescu si-a pierdut complet busola politica, ceea ce nu ar fi imposibil, la urma-urmei.
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. "Exista riscul unui colaps al sistemului de pensii, si nu de astazi. ... Aceeasi discutie a fost si in anul 1999 si in 2000.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a afirmat recent ca scopul partidului pe care il conduce este de a reveni intr-un an la guvernare, simtind datoria de a gindi in termeni constructivi modul de schimbare si imbunatatirea randamentului economiei pentru a alina cit mai multe dintre suferintele romanilor.
Luna trecuta, tot in acest spatiu, scriam despre locuitorii din Bucecea ca incepe sa li se dezlipeasca eticheta de oraseni aplicata de fosta putere.
Si ma gindesc cind spun asta la cazul relatat de noi, in care doua femei, mama si fiica, au fost batute in centrul orasului, una ajungind aproape in coma la spital. Totul ca sa le fure o amarita de poseta.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
Dupa cum era de asteptat, Constantin Contac a fost repus, cel putin temporar, in drepturi de instantele de judecata care au suspendat hotarirea prefectului Cristian Roman care il scosese incompatibil.
Un surub, extrem de puternic, ii stringe in peisaj pe niste sindicalisti care ani de zile si-au dat la cap. Ceea ce au pastrat cele doua formatiuni ca asi in mineca ne da o idee despre ce s-a negociat inaintea negocierilor.
Nu este de vina daca asiguratii nu beneficiaza decit cu scandal, rugaminti sau "atentii" de serviciile medicale de care au nevoie. Nu este vinovat nici de faptul ca nu se gasesc destule medicamente gratuite sau compensate.
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
google-analytics.com