Cele mai importante evenimente

Aici putem face referire la aparitia unei noi formatiuni politice. Ioan Talpes a prezentat vineri, la Galati, Uniunea Populara Social Crestina. Omul politic a vorbit despre partidul sau si despre ce se intimpla pe scena politica nationala. Tot aici vom aminti ca vineri a fost ziua de nastere a deputatului Partidului Conservator Bogdan Ciuca. Mai trebuie spus ca toata saptamina au fost asteptate in orasul nostru cele mai cunoscute Elene din Romania , Elena Udrea si Elena Basescu.

Cel mai inspirat om politic

Aici il vom bifa pe conservatorul galatean Bogdan Ciuca pentru ca a prezentat un proiect al Partidului Conservator ce vizeaza rezolvarea, intr-un mod interesant, a problemei pensiilor foarte mici. Se poate spune ca pecistii se ocupa serios de cistigarea increderii pensionarilor. Altfel spus Ciuca s-a dovedit a fi singurul politician care a inteles de unde pot fi "smulse" foarte multe voturi.

Cel mai activ partid

Aici vorbim despre Partidul Democrat. Formatiunea democrata a iesit in fata presei de cele mai multe ori, iar in unele cazuri a dat declaratii neinspirate.

Cele mai "tari" declaratii

"Tot ce scrie in programul de guvernare al Aliantei a fost realizat. Din punct de vedere legislativ s-a facut aproape tot. Din punct de vedere al obiectivelor economice s-a facut tot. Mai avem de indeplinit doar citeva puncte. Cea mai importanta realizare este aderarea la Uniunea Europeana", a declarat presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretar de stat Mircea Toader.

"Copiii nu-si pot da afara din casa parintii", a declarat Marcela Sighinas facind referire la excluderea lui Theodor Stolojan din Partidul National Liberal.

Nu au lipsit atacurile sub centura in saptamina politica trecuta. Cel mai interesant subiect a fost constituit insa de "valoarea punctului de pensie". Conservatorii au promis ca-i vor ajuta pe pensionari, liberalii au anuntat ca se vor mai gindi si ca vor prezenta cererile Aliantei Pensionarilor presedintelui lor, Calin Popescu Tariceanu, iar democratii sustin ca batrinii nemultumiti de veniturile lor sint oameni fideli cauzei Partidului Social Democrat.