Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.26 secunde)
Presedintele e nemultumit de faptul ca salile de operatie nu sunt folosite la capacitate maxima, cu toate ca au toate dotarile necesare, iar pacientii sunt internati zile in sir, doar pentru analize.
Acolo te duci si aplici pentru un job, care in descriere are si intrarea in sala de operatie. Pentru asta m-am dus eu acolo, asta am fost pus sa fac.
Daca este vorba de o hernie de disc care are nevoie de operatie, atunci echipa este constituita dintr-un neurochirurg si un anaestezist sau dintr-un ortoped, anestezist si kinetoterapeut, deci o echipa mica.
In puscarie fiind, tatal meu a obtinut aprobarea sa-l opereze de hernie inghinala chiar in celula lui. Operatie ce a a reusit si puscariasul Basilescu a putut lucra mai departe acolo. - Ati copilarit la Mizil?
inainte de interventia chirurgicala, pentru a micsora tumora, sau dupa operatie, pentru a opri cresterea celulelor canceroase care ar putea ramane.
Dupa aceasta etapa nu exista un termen prestabilit sa se faca o reinlocuire a unui ligament care nu se poate vindeca decat prin operatie", a explicat Doru Filipescu, medic la Spitalul Sf.
"A existat o perioada in viata mea cand am avut un scris diferit, deoarece am avut o operatie la coloana vertebrala", a adaugat Stanoiu, adaugand ca notele care i se atribuie "copiaza acel scris".
Daca nu vor aparea complicatii, este posibil ca premierul sa paraseasca spitalul in cel mult doua zile dupa operatie, urmand ca recuperarea sa fie facuta in tara, sub supravegherea medicilor romani.
"Este vorba despre o familie care are un copil cu o malformatie foarte grava la inima", ne-a explicat Tusac, adaugand ca, dincolo de ajutorul banesc din partea CJC, el se va ingriji personal ca familia Adam sa-si duca la control copilul, iar in functie de "verdictul" medicului va urma o operatie in Romania sau, daca nu este posibila interventia chirurgicala la noi in tara, peste hotare.
Emil Boc a suferit joi o interventie medicala la o clinica din Cluj-Napoca, unde i-au fost sparte pietrele de la rinichi. Boc a fost externat la putin timp dupa operatie si a stat acasa.
Prezent la sedinta de constituire a Consiliului Local Mangalia, presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, i-a fost atrasa atentia asupra unui caz disperat al unei tinere bolnave de leucemie. Este vorba despre o profesoara de balet - Laura Cretu - care are nevoie de o operatie urgenta.
Chiar ieri, Ciobotea a trecut pe la prefectura pentru a-i prezenta noului sau sef certificatul medical, precizand ca va trebui sa faca o operatie pe cord, pentru ca ar avea "valvele calcifiate".
"Dupa parerea mea, ar trebui ca aceste lucruri sa le planificam poate mai curand dupa Consiliul National, pentru ca altfel e ca si cum am tine un pacient deschis pe masa de operatie, operatia urmand sa aiba loc peste cateva saptamani.
Singura operatie pe care a facut-o a fost cea de apendicita si pentru asta ii multumeste dr. Sorin Oprescu. Vanghelie a recunoscut ca face si greseli gramaticale, dar acestea se intampla din cauza faptului ca e neatent.
"Va trebui sa facem in asa fel incat momentul in care vor avea loc dezbaterile la congres si alegeri sa nu fie foarte indepartat, deci sper ca va fi o solutie rezonabila in asa fel incat nici pacientul sa nu stea pe masa pana la operatie prea mult, pentru ca asta s-ar putea sa-i fie fatal.
Este ca un tinichigiu intr-o sala de operatie pe cord deschis. Haosul si incompetenta sunt la ele acasa. Pacientul trage sa moara, iar Boc da vina pe...
Stiti cum este sa fii operat pe inima, sa-ti scoata inima si sa ti-o puna pe masa de operatie? Puteam sa cer mai mult", a spus Ciobotea, dand de inteles ca, de fapt, a fost un gentleman in disputa sa cu statul roman.
Bogdan Mararu a fost impuscat de doua ori in abdomen si a fost dus cu ambulanta direct pe masa de operatie, el avand lezate organele interne si intestinele.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana.
Sau poate - cine stie? - nu cumva aceasta operatie a fost initiata chiar de Traian Basescu? Intrebarile de mai sus nu sunt inutile.
google-analytics.com