Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Judetean Constanta s-au aflat nu mai putin de 63 de puncte, proiectul de hotarare cu numarul 62 fiind insa unul cu caracter eminamente social. Este vorba despre acordarea unui ajutor familiei Adam din Mangalia.
Asa cum ne-a precizat consilierul judetean Claudiu Tusac, si totodata presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, contributia CJC este salutara si raspunde unei rugaminti formulate de acesta in contul familiei mentionate, care se confrunta cu o grava si delicata problema. "Este vorba despre o familie care are un copil cu o malformatie foarte grava la inima", ne-a explicat Tusac, adaugand ca, dincolo de ajutorul banesc din partea CJC, el se va ingriji personal ca familia Adam sa-si duca la control copilul, iar in functie de "verdictul" medicului va urma o operatie in Romania sau, daca nu este posibila interventia chirurgicala la noi in tara, peste hotare. "Am promisiuni de la Consiliul Judetean ca familia Adam va fi sprijinita in continuare, voi contribui si eu pentru ca aceasta familie sa reintre in normal", a spus Tusac. Consilierul judetean a mai tinut sa precizeze si faptul ca problema familiei Adam din Mangalia este cunoscuta, de multa vreme, si de primarul acestui municipiu, dar total ignorata.

Tusac: "Iorgus a uitat ce este social-democratia"

"Primarul Zamfir Iorgus a uitat ce este social-democratia, ca in campania electorala din 2004 a facut promisiuni si a avut platforma sociala... A tradat principiile social-democratiei si ignora cetatenii Mangaliei care au nevoie de ajutorul lui", a mai afirmat Claudiu Tusac.