Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (7.49 secunde)
Am vazut propria operatie pe un monitor, eu fiind anesteziat local. Operatia a durat trei ore si, dupa montarea celor patru stenturi, am stat doar o noapte la Terapia Intensiva si dupa aceea m-am simtit extraordinar.
Val Kilmer a ajuns pe masa de operatie luni noapte, 2 februarie, la Centrul Medical UCLA din Santa Monica, fiindca nu mai putea sa respire din cauza tumorii.
Peste cateva luni, medicii vor decide daca Diana are nevoie de o operatie. Fiica lui Adrian Enache a fost injunghiata anul trecut de portarul blocului in care locuieste tatal ei.
este data la care echipa profesorului Irinel Popescu a realizat prima operatie reusita de transplant hepatic de la donator decedat.
Aceasta remarcabila operatie a avut loc la 11 aprilie 2015. La conferinta de presa de luni, 4 mai, pacientul, Michal, a fost prezent si a pronuntat cu dificultate cateva cuvinte :
53% dintre pacientii cu boala Crohn necesita spitalizare in decurs de 10 ani dupa diagnosticare, 30-50% dintre pacienti au nevoie de o interventie chirurgicala si pana la 20% dintre acestia necesita o a doua operatie in interval de 5-10 ani.
Cea mai importanta operatie a Interpol s-a derulat in mai 2014, in 111 tari, finalizata cu confiscarea a aproximativ zece milioane de medicamente contrafacute, inchiderea a 12.000 de site-uri si sute de arestari.
Nimeni nu recurge insa la o asemenea operatie, fara a avea si o a doua opinie medicala. Asa ca am incercat si eu sa vad cu ce a gresit Nicolae Banicioiu de este pus la zid.
Klimcenkov, care sustinea, in fata camerei de luat vederi, ca a participat personal la aceasta operatie. Initial s-a crezut ca era un avion spion american, apoi s-a constatat ca nicio putere pamanteana nu poseda astfel de aeronave, nici tehnologiile necesare pentru a produce componentele sale.
Ele pot fi o solutie doar pentru pacientii in situatii de criza, cu obezitate morbida, care au indicatie de operatie si trebuie sa slabeasca inainte de interventia chirurgicala.
Magda Marincovici) In blocul operator, cu smartphone-ul si tableta In sala de operatie, chirurgul, intr-o mana cu bisturiul si in cealalta cu telefonul mobil, de la care ori medicul, ori asistenta expediaza SMS-uri.
Acest tip de tratament e indicat chiar si imediat dupa operatie si, spun medicii, reuseste sa faca intr-o luna cat ar realiza un kinetoterapeut, acasa, in 6 luni.
Pe de alta parte, daca luati prea mult in greutate, puteti sa aveti probleme cu tensiunea si poate chiar sa dezvoltati un diabet de sarcina si astfel sa fiti nevoita sa faceti operatie cezariana.
- Colaboram cu domnul doctor Stan de la S Clinic, atunci cand se impune o operatie estetica. Daca pielea prezinta rozacee, este foarte obosita, afectata de tutun, acneica, se recomanda o pregatire a pielii pentru liftingul facial.
In luna martie, actrita a anuntat, intr-un editorial aparut in The New York Times, ca a suportat o operatie de extirpare a ovarelor si a trompelor uterine, la doi ani dupa ce a suportat o dubla mastectomie.
Ea a subliniat ca transferul pacientilor cu arsuri grave reprezinta intotdeauna o provocare, chiar si atunci cand acestia trebuie mutati din sectie in sala de operatie.
In acest caz se poate interveni chirurgical prin procedura de dilatare a traheelor, operatie de deschidere a cailor laringiene prin laser, rezectie a tubului laringian afectat si legarea tesuturilor sanatoase (anastomoza).
Serviciul Samaritanus Ambulanta din Targu-Mures dispune de cinci ambulante si doua autospeciale pentru transportul persoanelor din spital catre domiciliu, deoarece bolnavii au si acest drept, de a fi transportati acasa dupa o operatie grea, ne-a explicat seful serviciului, Varga Zsigmond Karoly.
Puteam sa predau, sa conduc doctorate si sa intru in sala de operatie, avand toate avizele an de an", a declarat Sorin Oprescu, la Romania TV.
Micutul a mai avut parte de o interventie chirur­gicala pe cord deschis pe 29 iulie si va mai fi necesar sa i se mai faca o operatie cand va ajunge la greutatea de 16-18 kg.
google-analytics.com