Cautare

1292 de rezultate pentru "monitorul de botosanarestari in botosani" (2.76 secunde)
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Copilarie in singuratate: Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ar fi trebuit in numarul de astazi sa evocam evenimentele din decembrie a89. De-a lungul anilor am povestit ce s-a intimplat atunci in Botosani si mai ales in tara, pentru ca la Botosani nu s-a intimplat nimic.
In fiecare zi, 3000 de romani sint intorsi de la granita ca nu au actele in regula. Probabil inca pe atitia au acte in regula si pleaca la muncit in strainatate. Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat.
La ora cind scriu acest material meciul anului, disputat de F.C. Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. FCSB s-a apropiat la opt puncte de lider Liga I, sezonul 2021-2022 etapa a 23-a Au marcat: Deac 45+1 / Dawa 81 Echipele de start: ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani:
Este riscant, in ziua de azi, sa scrii ceva despre Eminescu. Cu atit mai riscant cu cit o mina de initiati aniverseaza, alaturi de o alta mina de politicieni ipocriti, mai mult de un veac jumatate de la nasterea poetului national. Eminescu a fost botezat in fel si chip:
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Disputele dintre democrati si liberali pe tema ordonantei privind transferul Oficiului pentru privatizari de la Ministerul Economiei la AVAS continua. Partidul Democrat ar putea contesta la Curtea Constitutionala ordonanta, daca aceasta va fi publicata in "Monitorul Oficial" prin aprobare tacita.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu avea nevoie, pentru a merge la Bruxelles, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) privind reprezentarea la Consiliul European sa fie publicata in Monitorul Oficial, punctand ca a fost impiedicat sa faca acest lucru de catre premier si de ministrul Afacerilor Externe.
Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
In zilele urmatoare va vom prezenta o serie de articole despre viata botosanenilor din Italia. Reporteri ai Monitorului au stat mai mult de o saptamina printre oamenii din Botosani care au plecat la munca la italieni, asa ca sintem in masura sa va relatam de la fata locului.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
google-analytics.com