Cautare

541 de rezultate pentru "isj neamt" (2.69 secunde)
Trecand insa la prezenta fostului inspector scolar general Petrica Miu, respectiv a fostului inspector general adjunct Constantin Caracoti, la conferinta de presa, acestia au declarat ca si-au da demisia de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean atat pentru ca nu sunt de acord cu politica noului ministru al Educatiei si Cercetarii, dar si din cauza ultimului control al MEdC in cadrul ISJ Constanta.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu.
Potrivit reprezentantilor ISJ Constanta, comisia de control va verifica activitatea inspectorului general, al inspectorilor adjuncti si a directorului Casei Corpului Didactic, Alexandru Milica.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Inspectoratul Scolar, marul discordiei Pe lista neagra a demiterilor se afla si cei trei inspectori ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, dar si directoarea Casei Corpului Didactic (CCD) Dolj:
Tania Bogdan, inspector general al ISJ, crede ca ar fi mai bine daca invatamintul ar fi subordonat CJ.
Directorii unitatilor scolare, inspectorii de specialitate si sindicalistii au fost convocati ieri de urgenta de Lelioara Nicola, inspectoare generala a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, la o sedinta administrativa, pentru a anunta demiterea inspectorilor de specialitate.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Cetatea Neamt sau Cetatea Neamtului este o cetate medievala din Moldova situata in apropierea orasului Targu Neamt si la aproximativ 46 km de orasul Piatra Neamt.
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort.
Amintim ca Marian Sarbu, membru al Partidului National Liberal, a fost, pana in luna iunie 2007, inspector scolar general adjunct al ISJ Constanta.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
google-analytics.com