Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Dan Vasile Constantin a atacat la Tribunalul Comercial Neamt, sectia Contencios-Administrativ, ordinul de suspendare din functie remis de CL Neamt.
In proces, Prefectura Neamt va fi reprezentata de fostul ministru al Justitiei Valeriu Stoica, iar cauza lui Dan Vasile Constantin va fi sustinuta de Antonie Iorgovan si de avocatul Ioan Chelaru, senator PSD de Neamt.
"Pentru acest proces, am incheiat un contract de asistenta juridica cu firma de avocatura a domnului Valeriu Stoica. Initial, am vrut sa-l angajam pe domnul avocat Iorgovan, insa am fost refuzati, deoarece ni s-a spus ca este foarte ocupat. Contractul pe care l-am incheiat cu firma domnului Stoica este foarte avantajos, onorariul pentru acest dosar fiind de un milion de lei vechi plus TVA", a declarat prefectul de Neamt, Toader Mocanu.