Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (3.03 secunde)
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990. ... In acest caz sunt cercetate 20 de persoane, iar fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este inculpat.
Presedintele fondator Ion Iliescu a fost criticat de Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu pentru absenta sa indelungata de la sedintele de partid, iar Mircea Geoana a acordat credit tinerilor in detrimentul batranilor, promovandu-l pe Victor Ponta la vicepresedintia Camerei Deputatilor.
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
Inpolitics informeaza ce au discutat Shimon Peres si Ion Iliescu la intalnirea tete-a-tete. ... 'Pe langa programul oficial care a cuprins intalniri cu inalti demnitari ai statului, presedintele Israelului, Shimon Peres a tinut mortis sa aiba o discutie foarte discreta, intre patru ochi, cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Iliescu a creat un stat limitat, Ponta fuge de revizuirea Constitutiei, Antonescu sa demisioneze Presedintele PDL Emil Boc a le-a spus sambata tinerilor PDL ca Ion Iliescu a creat un stat limitat, ca guvernarea PDL incearca sa "demanteleze" statul creat de Ion Iliescu si de PSD si a aratat ca liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta "fug tot mai mult" de revizuirea Constitutie Boc a vorbit la Conventia Nationala a organizatiei de tineret, criticandu-i pe liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta pentru faptul ca nu doresc revizuirea Constitutiei si a spus ca Antonescu trebuie sa-si dea demisia.
Nu este de ici, de colo sa te impui intr-un partid unde principalul vector de imagine ramane totusi Ion Iliescu! ... Ion Iliescu spunea despre Mircea Geoana ca nu a priceput nimic din politica si din viata de partid.
Cum a reactionat Ion Iliescu dupa ce a aflat de intalnirea informala de la Cotroceni Intalnirea informala din aceasta saptamana de la Palatul Cotroceni, intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu Liviu Dragnea, si seful statului Traian Basescu, este "fireasca" si "necesara", a declarat, duminica, pentru Gandul, fostul presedinte Ion Iliescu.
Mariustuca.ro / Ion Iliescu, dupa interviul despre inchisoarea CIA: E degradanta afirmatia ca fac jocul rusilor Ion Iliescu face primele precizari despre subiectul inchisorilor CIA din Europa de Est, dupa interviul aparut in revista germana Der Spiegel.
Ion Iliescu a refuzat, in pofida insistentei ziaristilor, sa se pronunte clar daca sustine sau nu introducerea in viitorul statut al PSD a functiei de presedinte executiv pentru care Adrian Nastase si-a anuntat deja candidatura.
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
Conform unuia dintre zvonurile care sustine ca Ion Iliescu nu a fost informat de intalnirea de luni dupa-amiaza - s-ar parea ca popularitatea lui Ion Iliescu in randurile social-democratii crescuti chiar de el este in continua scadere, in pofida pacii incheiate cu Adrian Nastase.
Asistenta juridica gratuita Din componenta grupului pentru apararea drepturilor cetatenesti vor face parte Ion Neagu, Valer Dorneanu, Cristian Diaconescu, Antonie Iorgovan, Gabriel Oprea, Eugen Bejinariu, Nicolae Serban. ... El a adaugat ca mesajul comun al sau si al lui Ion Iliescu este de unitate si responsabilitate.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului". ... "Disparitia PSD-ului este un lucru periculos pentru tara", a declarat Ion Iliescu la Antena 3.
• La scurt timp dupa anuntarea candidaturii dvs., in presa au aparut titluri de genul "Iliescu isi sustine protejatul pentru Parlament". Sunteti protejatul lui Ion Iliescu?
Ion Iliescu si fidelii lui nu s-au resemnat niciodata cu pierderea sefiei. ... Iliescu fusese sacrificat, dar Nastase a reusit sa nu achite nota de plata pentru pierderea campaniei prezidentiale si a guvernului. ... Ion Iliescu. ... Argumentul a fost popularitatea inca importanta a lui Iliescu.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
google-analytics.com