Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (2.95 secunde)
Ultima miscare a liberalilor, neinspirata dupa parerea mea, a infierbintat iar spiritele si a scos din nou pe prima pagina reactii si declaratii care mai de care mai spectaculoase.
In plus, ambii candidati au avut, la ora 21.00, declaratii prin intermediul carora isi exprimau increderea ca sunt invingatori - Basescu mai increzator decat Nastase.
In cuprins sunt trecute toate datele statistice necesare, precum si declaratii ale “actorilor“ reprezentatiei din cei patru ani: ... Ocazia a fost folosita pentru declaratii politice care au incercat un bilant al acestui mandat legislativ.
Baesu a afirmat ieri ca Ionel Buica a reusit, prin presiuni, sa smulga de la trei tineri din PSD declaratii in care acestia confirma ca fluturasii otraviti au fost realizati si distribuiti de PSD.
“In cazul in care Emil Boc face declaratii, ar trebui sa se gandeasca inainte.
“Numai cu iesiri din acestea la rampa, cu declaratii care sa zapaceasca lumea nu vom rezolva astfel de probleme“, a sustinut Ion Iliescu. “Pentru seful statului si seful Guvernului, asemenea aprecieri trebuie bine cantarite, nu sa faca declaratii care baga lumea in sperieti“, a adaugat senatorul.
Initial a fost desemnat Varujan Vosganian, acesta lansandu-se imediat in declaratii publice despre modul in care va reprezenta Romania la Bruxelles si despre ce domeniu si-ar dori sa gestioneze.
Moldova ar trebui reluat, in pofida anumitor opinii si declaratii ale autoritatilor din cele doua tari.
Lucram la simplificarea acestor declaratii, astfel incat, de la 1 ianuarie 2011, sa aveti din punct de vedere birocratic mai putine persoane care sa stea la birouri si sa completeze tot felul de fise si declaratii, printr-o mai buna mobilizare a statului si printr-o informatizare corespunzatoare", a explicat Emil Boc.
Liderul grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a incercat ieri, intr-un mod cu totul neinspirat, sa acopere nemultumirile unora dintre parlamentarii PNL cu privire la noile formulare de declaratii de avere pentru demnitari, elaborate de Guvernul Tariceanu.
Mai mult, Codul Penal prevede pedepsirea falsului in declaratii. ... “Daca aceste declaratii de avere nu vor fi publice si nici nu se va raspunde penal, atunci degeaba mai sunt facute“, a comentat liberalul Nicolae Vlad Popa.
Recent, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a anuntat ca va cere Executivului sa amane printr-o ordonanta de urgenta termenul-limita pentru depunerea noilor declaratii de avere si interese.
In al doilea rand, as vrea sa salut cateva actiuni foarte importante ale ministrului de Externe, in legatura cu care domnia sa m-a informat in cursul zilei de azi, actiuni de natura sa lamureasca niste lucruri, sa risipeasca niste confuzii si chiar dezinformari aparute inclusiv in presa romana, in legatura cu pretinsele declaratii ale unor inalti oficiali europeni si, in sensul acesta, discutiile telefonice si corespondenta pe care in cursul zilei de azi ministrul de Externe si Ministerul de Externe au avut-o cu aceste institutii, de la Comisia de la Venetia si pana la Secretarul General al Consiliului Europei, sunt foarte importante si le salut.
Declaratii catastrofice - de pe "marginea prapastiei" - ale presedintelui Basescu, din 14 ianuarie 2013 Apostolul de la Cotroceni prezice sfarsitul lumii pentru Romania... ... AMOS News reda principalele declaratii ale sefului statului:
Organele de cercetare au trecut cu o usurinta dubioasa peste aceste declaratii si l-au scos de sub urmarire penala, intrucit cadavrele au fost descoperite dupa aproape doi ani de la aceste declaratii.
Numai 9 ministri au raspuns favorabil solicitarii Centrului de Resurse Juridice, o organizatie a societatii civile care a cerut tuturor ministrilor sa completeze declaratii de interese cu informatii referitoare la membrii familiilor lor aflati sub incidenta articolului 72 din Legea nr.
Oricum, aceste declaratii se inregistreaza si se introduc intr-o baza de date. ... Avem un program-pilot de citire electronica a acestor declaratii pe baza unui cod.
Pentru a continua sirul declaratiilor incendiare presedintele PIN a declarat, la iesirea de la audieri, ca ministrul Justitiei si-a falsificat CV-ul in incercarea de a se angaja la Consiliul Europei, declaratii pe care Monica Macovei le respinge spunand ca nu a facut niciodata asa ceva si ca nu-si explica de ce politicianul a preluat aceasta afirmatie calomnioasa de la Rodica Stanoiu.
S-au semnat declaratii politice intre Alianta, PC si UDMR Ultimul pe lista invitatilor din seara de vineri, dar reprezentantul de seama al Partidului Democrat de la care libereii au multe de invatat a fost Emil Boc, presedintele PD, care a venit insotit de catre deputatul Monica Iacoviti si deputatul Roberta Nastase.
El a adaugat ca cei care incearca sa intretina prin declaratii publice aceasta idee vor avea de suferit sanctiuni.
google-analytics.com