Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (3.62 secunde)
Ce asemanare este intre Crin Antonescu si Mircea Geoana. ... Cand Antonescu "devine" Geoana Daca in paralela "Basescu - guvern" avem ambele "faze" din 2009 si pana in prezent doar prima "faza" pentru 2013, avem in schimb ambele "faze" pe un alt subiect.
Exact de jocul acesta imi aminteste tot ceea ce face, in ultima vreme, domnul Antonescu. ... Pozitia PNL, exprimata de Crin Antonescu, spuneam, e rezonabila.
Dar revenind la faptul ca sunteti un membru marcant al PSD, atacurile RTV la adresa lui Crin Antonescu submineaza pozitia lui Victor Ponta in cadrul USL? ... - Stiti cum e, Crin Antonescu a avut un conflict personal nepermis de agresiv cu mai multi jurnalisti pe holul Parlamentului.
Ponta si Antonescu isi revendica, fiecare pentru el, rolul de lider al opozitiei. ... Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Ponta si Antonescu isi revendica, fiecare pentru el, rolul de lider al opozitiei. ... Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, l-a criticat ieri, surprinzator, pe premierul Tariceanu pentru ezitarile legate de remanierea si restructurarea Guvernului, dar si pentru banii aruncati pe fluturasii promotionali.
Biroul Politic Central al PNL a decis marti, in unanimitate, sustinerea candidatului PSD+PC, Mircea Geoana, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, in conditiile in care se va negocia si semna un acord politic, a anuntat liderul liberalilor, Crin Antonescu.
Fie ca a fost vorba de pactul de coabitare, de compromisurile pe Legea bugetului sau de asa zisele intelegeri secrete (fictive ori reale) pe care Crin Antonescu le-ar avea cu acesta.
In jurul primarului sectorului 1, Chiliman, pare a se aglomera un fel de miscare dizidenta, care i se opune presedintelui PNL, Crin Antonescu. ... Nu e foarte clar, nici el nu stie prea bine, dar e absolut sigur ca nu vrea ceea ce vrea si Antonescu.
Crin Antonescu (foto) este, de vineri seara, presedintele Partidului National Liberal, contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu fiind invins in cursa pentru sefia formatiunii politice cu un scor detasat.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu le-a cerut joi, printr-o scrisoare deschisa, ONG-urilor care il acuza ca ar fi semnat documente prin care terenurile unor baze sportive au ajuns in mana afaceristilor imobiliari, sa aduca dovezi in acest sens, anuntand ca in caz contrat le va actiona in instanta.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu va demisiona din fruntea partidului, asa cum nici PNL nu va intra la guvernare alaturi de PD-L sau intr-un guvern marioneta.
Basescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, sustine Crin Antonescu Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sansele lui Traian Basescu de a se intoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni in functie, el aratand ca decizia Curtii Constitutionale va fi pentru validarea referendumului, potrivit Mediafax.
Presa (asa cum e ea) e saturata deja de zecile de bagari in seama care se agata zilnic de acest subiect.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "GUVERNUL ANTONESCU, O ECHIPA DE ELITA. ... ' Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat alternativa liberala la guvernare, un guvern redus la 11 ministere si axat pe competenta profesionala.
In cadrul Congresului PNL, au fost adoptate trei rezolutii privind numirea lui Sorin Frunzaverde vicepresedinte al liberalilor si modificarea Statutului PNL, politica de aliante in planul administratiei locale, in Parlament si in Guvern si desemnarea liderilor USL Crin Antonescu si Victor Ponta drept candidati pentru functiile de presedinte si, respectiv, prim-ministru, dupa viitoarele alegeri.
Crin, out? ... Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
Desi colegii din partid amenintasera ca-l vor schimba din functia de sef al deputatilor liberali pentru atacurile sale la adresa premierului Tariceanu si a presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, Crin Antonescu a ramas neatins.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Targu-Mures, ca ar vrea sa candideze la sefia partidului, dar numai in cazul in care Crin Antonescu castiga prezidentialele si functia rmne vacanta.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, are "naivitati care nu sunt de nivelul unui sef de partid", social-democratul afirmand ca liberalii au negociat cu PDL votul din Senat asupra Legii Agentiei Nationale de Integritate (ANI).
google-analytics.com