Incomemagazine.ro : Basescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, sustine Crin Antonescu
Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sansele lui Traian Basescu de a se intoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni in functie, el aratand ca decizia Curtii Constitutionale va fi pentru validarea referendumului, potrivit Mediafax.
"Domnul Traian Basescu nu se simte bine si nu va reveni la Cotroceni. Cred ca sansele lui Traian Basescu de a reveni la Cotroceni sunt infime", a spus Antonescu, la un post de televiziune.
Antonescu a aratat ca, dincolo de acuzatiile privind presiunile, crede intr-un verdict corect al CC care va da intaietate legii si realitatii si care va decide validarea referendumului privind demiterea lui Traian Basescu.
Antonescu a aratat ca suspendarea lui Traian Basescu nu este un fel de festival, si a respins "legenda" ca initiatorul acestei suspendari este el.
"Nu este adevarat, dar deloc, deloc", a spus Antonescu, respingand si ideea ca Dan Voiculescu s-ar afla in spatele suspendarii.
Potrivit lui Antonescu, Voiculescu este un om de afaceri puternic, bogat, cu un trust de presa foarte puternic si foarte performant, dar afirmatiile ca acesta ar decide in USL sunt niste aberatii.
"Dan Voicuelscu a venit foarte rar, cred ca de trei patru ori de cand s-a format USL, la niste discutii, si este foarte putin prezent in viata USL", a mai spus presedintele interimar.