Cautare

21897 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (3.15 secunde)
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Zeci de case din comunele doljene Carna si Rast, care au fost distruse de revarsarea Dunarii, nu vor fi reconstruite pentru ca proprietarii nu au domiciliul in localitate, iar aceste imobile sunt considerate case de vacanta.
la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Lipsa clientilor a creat mari probleme de finantare a constructiilor rezidentiale. Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Cum se construiau casele traditionale romanesti S-a tot vorbit de multe tipuri de constructii si diferite materiale naturale : ba case din baloti de paie, ba case din cob, ba case din paianta, ba din chirpici sau mai mult, case din saci umpluti cu pamant si lista ar putea continua!
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010. Cel mai mare impozit pe proprietate il plateste insa un barbat care are "doar" zece case.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
6.979 de case au fost afectate de inundatiile din ultima luna, dintre care 5.946 au fost avariate. Din acestea, 182 de locuinte au fost distruse, iar 851 sunt in pericol de prabusire, a aratat ieri premierul Emil Boc.
Victime 800 de mii de familii. Ieri, in urma primirii unei simple instiintari de la o societate de asigurari, am descoperit faptul ca si eu voi fi victima unei colosale escrocherii, pusa la cale chiar de catre statul roman.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
google-analytics.com