Cautare

35095 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (9.04 secunde)
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari. ... „Deocamdata domnul prefect nu a luat nici o decizie in privinta validarii sau nevalidarii hotaririi de CJ.
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Trecerea la statul de drept impunea crearea si adoptarea unui nou Cod Penal. ... Romania lui 2006 se bazeaza in continuare pe Codul Penal din 1968.
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Proiectul viitorului Cod penal a fost aspru criticat atat de reprezentanti ai procurorilor si judecatorilor, cat si de cei ai societatii civile, la seminarul organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata".
Sau nu i-am inteles tacerea. ... Din cand in cand, Presedintele iese cum iesea gestionarul de la Gostat pe vremuri (sau cum a iesit seful de campanie al lui Hillary Clinton dupa alegeri, miercuri dimineata, in sala de bal/parastas a Democratilor) - si ne spune:
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
IULIA IONESCU. Explicatiile Manastirii Sihastria Raraului, PE FACEBOOK IULIA IONESCU.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
Anul integrarii va aduce pe langa falimentul microintreprinderilor si a IMM-urilor si pe cel al intreprinderilor mari cu multa forta de munca, a declarat ieri Mihai Ionescu, copresedinte al Consiliului de Export.
Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului. ... Totodata, aceeasi lege prevede ca mandatul AP dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu.
In ceea ce priveste salariile, desi sint mai mari comparativ cu cele din celelalte unitati din Galati, acestea nu sint multumitoare pentru siderurgisti.
google-analytics.com