Cautare

3453 de rezultate pentru "ziua" (2.66 secunde)
Din 1986, 9 Mai a devenit Ziua Europei, un bun prilej pentru a fi organizate diverse actiuni si festivitati, menite sa apropie Uniunea Europeana de cetatenii ei, dar si pe cetatenii Uniunii intre ei.
Ziua 1; ... branza de vaca amestecata cu smantana,ardei gras, arpagic, paine neagra ZIUA 2; ... salata de rosii cu branza Feta, oua fierte tari, paine neagra prajita cu unt ZIUA 3;
Aceasta se poate intampla cu o zi sau doua inainte de ovulatie, in ziua ovulatiei sau in ziua de dupa ovulatie.
Festivitatea de Ziua Nationala va incepe la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, cand este programata sosirea presedintelui Klaus Iohannis.
Intruniti la primaria orasului Calarasi, in ziua de 3 ianuarie 1936, prefectul judetului Ialomita, N.
La inceputul celei de-a doua saptamani, se va resimti o racire a vremii, iar minimele nocturne vor deveni negative, insa apoi regimul termic va marca o crestere treptata, spre aproximativ 10 grade, ziua, si zero grade, noaptea, pe data de 25 martie.
Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
BERBEC Azi este ziua oportunitatilor pentru Berbeci. ... Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. ... Poate fi enigmatica ziua de astazi, mai ales daca nu ai fost prea atenta la consecintele faptelor tale in ultima perioada.
In lipsa presedintelul PSD, Mircea Geoana, fostul sef social democrat si-a serbat ziua de nastere in prezenta colegilor apropiati de partid.
Vor fi precipitatii, local moderate cantitativ in ziua de 19 noiembrie 2018 si slabe cantitativ, temporar in zilele de 20, 21, 27 si 28 noiembrie 2018, iar in restul intervalului probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa.
CRISANA In Crisana, procesul de incalzire va continua pana in 4 decembrie 2018, cand ziua vor fi 10 grade Celsius ziua, apoi se va raci usor, spre valori de 4 - 6 grade Celsius.
Doar la Ziua Marinei au putut fi vazuti citiva consilieri locali, trei sau patru consilieri judeteni si doi secretari de stat.
In cursul zilei de joi, Institutia Prefecturii a organizat o serie de manifestari care au dorit sa marcheze sarbatorirea zilei de 23 noiembrie ca Ziua Recunostintei Constantenilor.
Modul de organizare trebuie stabilit in 30 de zile, in acest interval de timp aflindu-se inclusiv ziua votului.
Primarul municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, a vorbit, sambata, in discursul de Ziua Nationala a Romaniei, despre "tradare si tradatori, impostura si impostori", cerandu-le celor prezenti sa le elimine pana nu va fi prea tarziu.
Dupa ce a respins declararea zilei de Rusalii ca sarbatoare legala, presedintele Traian Basescu solicita ca Ziua Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, 15 august, sa fie declarata sarbatoare legala.
Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o baie de multime la Upetrom, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea uzinei, invitandu-i pe muncitori, duminica, la Cotroceni, la Ziua portilor deschise.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a recomandat ministrilor ca joi, de Ziua Mondiala a Protectiei Mediului, sa vina la birou cu metroul, autobuzul sau chiar pe jos, ca un indemn adresat cetatenilor pentru reducerea poluarii, au declarat miercuri agentiei Mediafax, surse ministeriale.
Programul calendaristic Odata ce ziua alegerilor parlamentare a fost stabilita, perioada imediat urmatoare este marcata de stabilirea judecatorilor din cadrul BEC, apoi a presedintelui BEC, urmand ca mai apoi, in termen de 21 zile de la inceperea perioadei electorale, pana la data de 21 septembrie, sa fie desemnati judecatorii in birourile electorale de circumscriptie si presedintii birourilor electorale de circumscriptie.
Posturile de televiziune Antena 1 ti Antena 3 au primit scrisori de atentionare din partea CNA pentru ca au difuzat, vineri, un sondaj electoral CCSB, incalcand astfel prevederile deciziei CNA privind campania alectorala in audiovizual, conform careia "cu 48 de ore inainte de ziua votarii este intrerzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada".
google-analytics.com