Cautare

3453 de rezultate pentru "ziua" (2.98 secunde)
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei.
BANAT Pana in data de 16 decembrie, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila intre 10 si 16 grade (cele mai ridicate valori se vor inregistra in ziua de 12 decembrie) si ale minimelor intre 3 si 6 grade Celsius.
In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie. ... A participat la Sinodul de la Niceea in 325 si a murit pe 6 decembrie 343, data care a devenit cunoscuta si ca Ziua Sfantului Nicolae.
Francezii sarbatoresc Ziua Bunicii (Autoare; ... Iata de ce, prima duminica din martie, anul acesta ziua de 4, a fost aleasa in Franta pentru a le sarbatori pe grand-meres.
Banat In Banat, temperatura aerului va marca o usoara scadere la inceputul intervalului, asa incat, in ziua de 8 mai, la nivelul regiunii vor fi maxime in jur de 24 de grade si minime de 10 - 12 grade.
Ziua mondiala a rasului Ziua mondiala a rasului se celebreaza, anual, in prima duminica a lunii mai. ... Ziua mondiala a rasului este initiativa indianului Madan Kataria, fondatorul miscarii Laughter Yoga (Hasyayoga), adica terapia prin ras, el fiind si autorul cartii Laugh For No Reason (2002) (Razi fara motiv).
- 1 ianuarie 2020 - miercuri - Anul Nou - 2 ianuarie 2020 - joi - A doua zi dupa Anul Nou - 3 ianuarie 2020 - vineri - a treia zi dupa Anul Nou (doar anul acesta!) - 24 ianuarie 2020 - vineri - Ziua Unirii Principatelor Romaniei (posibilitate minivacanta) - 17 aprilie 2020 - vineri - Vinerea Mare (posibilitate minivacanta) - 19 aprilie 2020 - duminica -Paste (ortodox) - 20 aprilie 2020 - luni - A doua zi de Paste (ortodox) - 1 mai â€" 2020 vineri- Ziua Muncii (posibilitate minivacanta) - 1 iunie - 2020 luni - Ziua Copilului (posibilitate minivacanta) - 7 iunie 2020 - duminica - Rusalii - 8 iunie 2020 - luni - A doua zi de Rusalii (posibilitate minivacanta) - 15 august 2020 - sambata - Adormirea Maicii Domnului - 30 noiembrie 2020 - luni - Sfantul Andrei (posibilitate minivacanta) - 1 decembrie 2020 - marti - Ziua Marii Uniri - 25 decembrie 2020 - vineri - Craciun (posibilitate minivacanta) - 26 decembrie 2020 - sambata - A doua zi de Craciun Sa va fie de folos zilele libere si, din posibile, faceti minivacantele amintiri de neuitat!
Ziua de 24 iunie este rezervata an de an sarbatoririi Sanzienelor sau Dragaica, dupa cum mai este cunoscuta in popor. ... Sanzienele se sarbatoresc astazi, in ziua in care credinciosii ortodocsi celebreaza si ziua Sfantului Ioan Botezatorul.
In ziua intai, cand moare omul, sufletul lui sta acolo unde a iesit din trup. ... In ziua aceasta i se dau sufletului inca sase sngeri, care cu cel de la Botez sunt sapte, si isi incepe calatoria spre cer, ca are de trecut vamile vazduhului.
Pentru cei de acasa, ziua nationala nu este decat o binevenita ocazie de a avea o zi libera de la serviciu. ... fara a se gandi la alte sarbatori precum ziua anti-Sida sau ziua unui anumit post TV….
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
cu mai putini participanti ca la ziua lui Sechelariu; ... ziua asta e prea importanta; ... unii oameni au muncit si de Ziua Unirii cu mai mult entuziasm, in ciuda gerului naprasnic. ... Ziua Unirii a trecut;
"Daca te intalnesti cu un roman, spune-i 'Buna ziua'; ... Ma ofenseaza ca, de Ziua Romaniei, trimit coroane de flori cu panglici albe, dar poarta cocarde rosu-alb-verde de Ziua Ungariei, ba se mai si scuza ca, de fapt, sarbatoresc Revolutia din 1848.
Si nu doar ca nu-si au sensul argumentele, cat mai degraba nu consider eu necesar sa ma lovesc de ele, cel putin nu acum - de 8 martie, de "ziua noastra".
Tot dintr-un asemenea impuls generat de senzatia de inutilitate se pare ca au actionat si cativa distinsi politicieni locali, care si-au dat seama ca singurul lucru ramas de facut in tara asta e schimbarea datei la care se sarbatoreste Ziua Nationala.
Craciunul, Sfantul Ion, Sfantul Vasile, Pastele, ziua de 1 Mai etc... ... Nu spun acum ca sarbatoarea sfanta a Pastelui trebuie luata in deradere, dar ce ne facem cu ziua de 1 Mai? Nici macar sindicalistii nu mai sarbatoresc ziua asta, dar in fine...
Artistul isi face singur cadouri, chiar si de ziua lui: Eu merg si imi cumpar fel si fel de cadouri, o data inainte cu o luna, si apoi in ziua in care e ziua mea!
Biden a numit ziua de 31 martie Ziua Vizibilitatii Transsexualilor Papa: "Cand vezi ca esti invins, trebuie sa ai curajul sa negociezi" 31 martie a fost Duminica Pastelui la catolici
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Aceasta prevedere este valabila si pentru alegatorii netransportabili din cauza de boala sau de invaliditate care in ziua scrutinului sunt internati in spital, cu conditia ca respectiva unitate spitaliceasca sa se afle in aceeasi localitate in care solicitantul domiciliaza.
google-analytics.com