Cautare

3452 de rezultate pentru "ziua" (7.89 secunde)
Azi dimineata, dupa petrecerea de ziua ei, frumoasa vedeta a plecat inspre Miami, acolo unde va sta sase zile.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Ziua Internationala a Scriitorilor", pe care o puteti citi in continuare. Data de 3 martie este Ziua Internationala a Scriitorilor, recunoscuta la nivel mondial ca zi in care se omagiaza scriitorii si mai ales rolul acestora in dezvoltarea societatii.
Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este marcata anual, la 21 martie, incepand din 1961. ... Tema aleasa pentru 2014 pentru a marca Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este:
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Romilor", pe care o puteti citi in continuare. Astazi, 8 aprilie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Romilor.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Daca anul trecut petrecea in Beverly Hills la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Los Angeles, anul acesta de ziua ei si-a dorit liniste. ... "Anul trecut de ziua mea am petrecut in Los Angeles, la Beverly Hills. ... Asta mi-am dorit de ziua mea!
30 noiembrie - Ziua romanilor de pretutindeni. ... Ziua romanilor de pretutindeni se sarbatoreste in data de 30 noiembrie a fiecarui an, incepand din anul 2007, cand a fost promulgata Legea nr.
Ziua de nastere 25: ... Ziua de nastere 25: ... Ziua de nastere 25: dragoste Sensibilitatea lor afectiva este mare, dar se feresc sa lase sa se vada acest lucru.
Maia Morgenstern umilita de Klaus Iohannis Marea actrita Maia Morgenstern a povestit cum a fost umilita la Arcul de Trimf, de Ziua Nationala.
Astazi este ziua ta - Emilia Popescu (Autor:
8), in cadrul programului Ziua Adolescentilor. ... Dan Mircea Cipariu, presedintele Clubului UNESCO-Adolescentii, organizatorul programului ZIUA ADOLESCENTILOR. ... Ioan Cristescu), in cadrul programului ZIUA ADOLESCENTILOR.
Acum este ziua cand se tine nunta soarecilor; ... - Ziua de Joi mai este numita Joia verde, Joia rea sau Joile Domnesti, acestea fiind zilele de Joi de dupa Pasti si pana la Duminica Mare a Rusaliilor. ... Sunt multe obiceiuri legate de ziua aceasta din Saptamana Luminata:
Din anul 2014, ziua de 24 ianuarie a primit locul cuvenit in istoria Romaniei, fiind declarata zi de sarbatoare nationala.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. ... Ziua Mondiala a Cartii este o celebrare internationala, sub inalta autoritate si onoranta dispozitie a UNESCO atat a cartilor cat si a artei de a citi.
Prefer sa merg seara cu bicicleta, pentru ca ziua este balamuc! ... Ziua merg cu masina, iar seara cu bicicleta. ... Berti Barbera merge ziua cu bicicleta. - Merg ziua cu bicicleta, cat timp este cald afara, din aprilie pana in octombrie.
Persoane publice, politicieni, oameni de afaceri, cu totii - care mai de care - nu au pierdut ocazia de a transmite, in orice forma, mesaje de felicitare in ziua de 8 Martie. ... Iata cateva dintre ele (de ziua sa, de Craciun s.a.):
Senatorul Ion Rotaru a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor", pe care o puteti citi in continuare.
• CRISANA - In prima saptamana valorile termice maxime vor fi in crestere, de la medii de -3 grade ziua si -7 noaptea, spre 5 grade si, respectiv, -1 grad, pe 2 - 3 februarie.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "7 aprilie Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Marcata in fiecare an, 22 aprilie, Ziua Pamantului este o zi pentru starea de sanatate a planetei noastre. In 1970, senatorul american Gaylord Nelson a initiat Ziua Pamantului, ca raspuns la indiferenta autoritatilor fata de degradarea mediului si ca o forma de a releva cerintele ecologice ale omenirii.
google-analytics.com