Cautare

3453 de rezultate pentru "ziua" (3.02 secunde)
Tineri sau mai putin tineri, cetatenii orasului au fost opriti pe strada de chiar edilul urbei, care a dorit sa serbeze alaturi de ei Ziua Indragostitilor.
Peste 200 de agenti de politie constanteni si aproape 70 de ofiteri au fost avansati ieri in grad, in cadrul unei festivitati prilejuite de Ziua Politiei Romane.
Cinci primari si mai multi viceprimari din judetul Constanta si-au sarbatorit, ieri, ziua onomastica. ... Spre exemplu, edilul comunei Amzacea se poate lauda ca a primit din partea colegilor un ghiveci cu flori si ca s-a simtit de ziua lui ca un imparat.
Procedura de valorificare consta in organizarea unei licitatii, ce va avea loc in ziua de 12 iunie a. ... Un alt exemplu de valorificare a bunurilor schestrate de catre Fiscul constantean este licitatia ce va avea loc in ziua de 23 iunie a.
La 24 august, Ucraina sarbatoreste ziua sa nationala. ... Ce activitati organizati in Romania pentru a marca ziua nationala a Ucrainei? ... Vom avea un concert pentru Ziua Independentei Ucrainei, la 8 septembrie, concert sustinut de ansamblul Kyiv Soloists.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, spune ca ziua in care Traian Basescu a fost ales presedinte al Romaniei va ramane in memoria romanilor precum ziua de 11 septembrie 2001 in istoria SUA, aratand ca Romania in timpul mandatului acestuia "a fost vlaguita de un razboi romano-roman".
Ziua celei mai mari greve de dupa 1990, cand 800.000 de bugetari paralizeaza activitatea in zeci de sectoare fierbinti, picheteaza sediul partidului de guvernamant si protesteaza impotriva celor care conduc Romania:
Referendumul pentru diminuarea numarului de parlamentari a fost programat de Presedinte in ziua de 22 noiembrie, adica in ziua primului tur de scrutin, si nu in data de 6 decembrie, ziua celui de-al doilea.
La Iasi, duminica dimineata s-au inregistrat minus 25 de grade Celsius, astfel ca in acest an numarul participantilor la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi este mult mai redus decat in alti ani.
maghiara, limba oficiala in Tinutul Secuiesc si liber luni, la Parlament de ziua nationala a Ungariei. ... Alesii sunt in teritoriu, pentru ca parlamentarii udemeristi, aliatii pedelistilor, sa poata sarbatori ziua nationala a Ungariei!
'Partidul de stanga creat de independentii lui Gabriel Oprea pregateste o dubla lovitura de imagine, prin organizarea primul congres al formatiunii exact in ziua de 1 Mai, ziua internationala a celor ce muncesc, intr-un oras transilvan cu rezonanta istorica, precum Alba Iulia sau Blaj.
Initiativa democrat-liberalului stabileste ca ziua de 24 ianuarie, cand, in 1859, Tara Romaneasca si Moldova s-au unit, se declara sarbatoare nationala legala, numita "24 Ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Romane".
Ziua de 6 mai va ramane o zi neagra pentru bugetari, pensionari si someri. ... Pentru pensionari, presedintele nu a anuntat ziua de 1 iunie, ci a spus "ca este previzibila o reducere de 15%".
Presedintele, insa, le-a ignorat si si-a inceput discursul, spunand ca participa cu placere la Ziua Marinei, care coincide cu Sfanta Maria, protectoarea marinarilor.
Senatul a aprobat propunerea legislativa privind declararea zilei de 15 ianuarie Ziua Culturii Nationale, care a devenit Lege.
'De o buna bucata de vreme incoace, Roberta Anastase si Victor Ponta au ceva de impartit. Se ciondanesc toata ziua - buna-ziua. ... In ziua votarii Motiunii se ajunsese la doua voturi, daca nu ma-nsel.
"Autoritatile romane, somate de Consiliul Maghiarilor sa schimbe data Zilei nationale" Adunarea delegatilor Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) a votat, cu 213 voturi pentru, 10 impotriva si 7 abtineri, o hotarare prin care someaza autoritatile romane (Guvern, Presedintie, Parlament) sa schimbe data Zilei nationale a Romaniei care actualment este 1 Decembrie, ziua in care Transilvania s-a unit cu tara-mama Romania.
Maghiarii pe 15 (martie, n.r.) au Ziua nationala si probabil ca vor avea manifestari de genul acesta", a aratat Mircovici.
La inceput 23 August era asociata cu eliberarea Romaniei de catre "glorioasa Armata Rosie", apoi a fost ziua insurectiei armate antifasciste si antihitleriste, pe vreme lui Gheorghiu Dej, pentru a reduce apologia armatei sovietice.
1 decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, potrivit Constitutieidin 1991, articolul 12, alineatul 2. ... Ziua de 1 decembrie 1918 marcheaza bilantul luptei romanilor pentru intregire statala, care vine sa incununeze precedentele actiuni ale fratilor din Basarabia (27 martie 1918) si Bucovina (15 / 28 noiembrie 1918).
google-analytics.com