Cautare

3453 de rezultate pentru "ziua" (4.66 secunde)
• La Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta, de Ziua Regalitatii, Principesa Margareta si Principele Radu au fost, ca in fiecare an, gazde exceptionale!
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala Fara Tutun", pe care o puteti citi in continuare.
9 Decembrie - Ziua Internationala Anticoruptie”. ... Astazi este Ziua Internationala Anticoruptie. ... Conventia Organizatiei Natiunilor Unite impotriva Coruptiei (UNCAC) a stabilit, in 2003, ca data de 9 Decembrie sa fie Ziua Internationala Anticoruptie.
15 martie - Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... De retinut ca ziua de 15 martie 1962 reprezinta momentul istoric al nasterii miscarii mondiale privind protectia consumatorilor, Organizatia Internationala a Uniunilor de Consumatori declarand aceasta zi Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor.
Ziua de nastere 28: ... Ziua de nastere 28: ... Ziua de nastere 28: dragoste Pasionali, plini de vigoare erotica si magnetici sexual.
Ziua de nastere 7: ... Ziua de nastere 7: ... Ziua de nastere 7: dragoste Isi traiesc intens emotiile, dar nu le dau frau liber si-i considera pe cei ce o fac drept labili sau imaturi.
Ziua de nastere 26: ... Ziua de nastere 26: ... Ziua de nastere 26: dragoste Au pasiuni devoratoare, pe care se straduiesc sa si le stapaneasca Pot darui mult in dragoste, dar cer la fel de mult.
Ziua de nastere 16: ... Ziua de nastere 16: ... Ziua de nastere 16: dragoste Au sentimente adanci, dar nu si le exteriorizeaza usor.
Ziua de nastere 17: ... Ziua de nastere 17: ... Ziua de nastere 17: dragoste Personalitatea lor radianta, plina de forta atrage ca un magnet.
PLUTO, un mister pentru savanti Dupa ce in cursul anului 2006, Pluto a fost retrogradata de la gradul de planeta la acela de planeta pitica, membrii din senatul statului Illinois, SUA, au declarat ziua de 13 martie Ziua Pluto.
Este motivul pentru care ziua de 16 septembrie - Ziua Internationala pentru Protectia Stratului de Ozon nu poate fi neglijata.
Ziua de lupta impotriva cancerului la san e in fiecare zi! ... 1 octombrie este Ziua Internationala de Lupta impotriva Cancerului de San, o maladie teribila care. ... Ziua de 1 Octombrie este ziua roz, dar impotriva cancerului la san trebuie sa luptam zi de zi!
Primul single lansat de formatie de pe noul album se intituleaza, in mod straniu, "The Day We Die", Ziua in care murim. ... Premonitie stranie a trupei care a lansat tocmai in ziua tragediei melodia "Ziua in care murim", primul single de pe album.
Luna iunie este luna in care sarbatorim copilul, incepand cu data de 1 iunie si continuand cu ziua de 12 iunie â€" Ziua mondiala impotriva exploatarii prin munca a copiilor.
Ziua mondiala a psoriazisului (World Psoriasis Day) se marcheaza in fiecare an la 29 octombrie. ... Ziua mondiala a psoriazisului este marcata de catre Federatia Internationala a Asociatiilor de Psoriazis (IFPA), un for international format din organizatii de psoriazis din diferite tari ale lumii.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. ... Conferinta Natiunilor Unite asupra mediului inconjurator de la Rio de Janeiro a adoptat, la 22 decembrie 1992, hotararea prin care ziua de 22 martie devenea Ziua mondiala a apei (World Water Day) (rezolutia 47/193). ... ZIUA MONDIALA A APEI.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. ... Ionela Stanila) Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. ... Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.
Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. ... Ionela Stanila) Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. ... Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.
Semnificatia zilei de 13 Septembrie - ziua pompierilor romani La sfarsitul lui Februarie 1848, in urma unor sangeroase miscari de strada, regele Frantei, ajuns pe tron in urma Revolutiei din iulie 1830, este silit sa abdice.
google-analytics.com