Cautare

3453 de rezultate pentru "ziua" (4.02 secunde)
Guvernul Croitoru s-a prezentat pentru investitura in Parlament, pe data de 4 noiembrie 2009, chiar in ziua in care Traian Basescu aniverseaza 58 de ani de viata.
Totusi, 21 iulie nu este Ziua Regelui, aceasta fiind marcata de familia regala si de restul belgienilor in 15 noiembrie.
1 Aprilie este Ziua Mondiala a Pacalelii si este momentul cand facem farse celor apropiati si suntem pacaliti, la randul nostru, de prieteni sau… nu neaparat prieteni. ... Cu toate acestea exista un vechi poem englez, din 1760, "Poor Robin' s Almanack”, in care este mentionata Ziua Pacalelii.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Astfel, prin-tr-un proiect de lege el propune ca la 8 aprilie sa se sarbatoreasca, an de an, “Ziua Nationala a Rromilor“, precizand ca aceasta zi este declarata pe plan mondial “Ziua natiunii rrome“, sarbatorita in 40 de tari.
Aceasta oferta este formata de garsoniere, apartamente sau chiar vile intregi pe care proprietarii lor le inchiriaza cu ziua, cu saptamana sau cu luna.
Adica multe societati au început ziua pe scadere. ... La 10.43, deja SNP a crescut la 2,14% fata de închiderea din ziua precedenta.
"Sa ne amintim ca 24 februarie a fost ziua cu cea mai mare volaitilitate a preturilor din ultimii doi ani si jumatate" - a continuat Dan Berendel, proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL.
Cu toate ca pe ordinea de zi erau inscrise sase proiecte anuntate ca prioritati de integrare, dezbaterea si aprobarea lor nu au putut avea loc, fiind amanate pentru ziua de luni.
Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
Practic, datorita acestei diversiuni militare, noi nu ne-am putut reuni cu cei 39 membri mentionati in Comunicatul CFSN, decat in ziua de 27 decembrie, cand au incetat aceste actiuni armate.
Iar daca fratele presedintelui, Mircea Basescu, a dat de inteles ca vineri (atunci cand s-a aflat cu probleme de afaceri pe la Bucuresti) va trece pe la acesta sa ii ureze toate cele, cumnata lui Basescu a declarat ca nu stie unde se afla presedintele de ziua lui, „pentru ca asa este el, niciodata nu stii cum i se modifica programul”.
Motorul de cautare Google sarbatoreste duminica Ziua Internationala a Femeii, printr-un logo special, in care apar mai multe doamne si domnisoare care au facut cariera in diverse domenii de activitate.
Doina, o dintoasa misto Cu Doina s-a insurat in chiar ziua licentei, in 1963. ... Isi aminteste ziua aceea, cand, vara fiind, foarte cald, Doina a ajuns la scoala atat de transpirata, ca rochia ii era uda subtioara. ... In ziua aceea, satenilor din Dolhasca, li s-a servit o lectie dubla:
Ca in fiecare an, de Ziua Femeii, fiecare restaurant a organizat serate speciale, de la care stripperii au fost nelipsiti. ... Am dansat, am chiuit si chiar am atins stripperii, ca doar e ziua noastra", ne-a declarat o tanara cu un decolteu provocator.
La trei zile dupa Solstitiul de Vara, ziua incepe deja sa scada. ... De aceea, ultima zi de culegere a plantelor vindecatoare este ziua de Sanzaiene, fiind considerata cea mai buna zi din an pentru aceasta, florile potentandu-si puterile si mirosurile inainte sa le inceapa declinul.
- Nu ma puteam desparti de el (isi aminteste), Stam ziua intreaga imbratisati si-i vorbeam, il sarutam , plangeam. ... Plangeam sus, intre frunze, pana se apropia ziua si incepeam sa tremur.
Pentru a nu-si instraina simpatiile viiitorului domn, grupul sustinatorilor lui Mihail Sturdza, ramas in minoritate, il paraseste pe acesta in ziua urmatoare cand in ziarul Steaua Dunarii, sub semnatura poetului Dascalescu, apare un asemenea indemn:
Ziua cea mai buna pentru lucru este luni. ... Ziua de sambata pastreaz-o pentru treburile casnice. ... Atentie la ziua de mircuri si la seara zilei de marti.
Si-a revenit dimineata, cand se luminase de ziua, iar el umbla prin casa. ... Desi era ziua si soarele era pe cer si era cald, era intuneric precum in mijlocul noptii. ... si era ziua urmatoare.
google-analytics.com