Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (7.71 secunde)
Adunarea a ales un birou format din 7 membri, care si-a propus ca obiective definitivarea structurii de partid pentru toate cele 11 sectii de votare din oras, cresterea numarului de abonamente la ziarul de partid si asigurarea permanentei la sediul de partid.
Primarul declara, pentru ziarul nostru, ca mahnirea sa este cu atat mai mare cu cat proiectul facea referire la infiintarea unei noi cantine sociale, la care ar fi avut posibilitatea sa serveasca masa un numar de 200 de persoane.
Deputatul PSD are o avere impresionanta, de peste 3 milioane de euro, ziarul Cotidianul dezvaluind ca acesta s-a imbogatit rapid, in trei luni, in urma unui tun imobiliar.
Ma uit si, cum deschid ziarul, vad comentarii pe ISPA. Eu am facut 50 de mii de kilometri pana la Bucuresti dus-intors, in 200 de drumuri, la ministrul Agriculturii, pentru despaduririle de care era nevoie.
"In Varna, gardul viu exista cu adevarat" Pensionarii nu s-au putut opri sa compare imaginile primavaratice din Varna cu cele din Constanta, un targ aglomerat, plin de praf, in care oamenii isi ofera pomenile traditionale in Saptamana Patimilor deschizand gemurile si intinzand mana din balcon in balcon, "fiindca urbanismul aducator de profituri grupului de interese din jurul primarului, ne permite acest lucru, ne permite chiar sa citim si ziarul vecinului din blocul vecin", dupa cum se exprima, mai plastic, un batran.
Dupa o seara furtunoasa, intr-o confruntare electorala in platourile unei televiziuni pe care a parasit-o pentru ca l-a suparat un contracandidat, Radu Mazare si-a vazut ieri de programul de campanie:
Acreditarile, din nou pe tapet Intre atatea scandaluri privind fraude electorale si contestatii, Biroul Electoral Judetean s-a vazut nevoit sa reia ieri discutiile pe marginea celor 378 de cereri de acreditare depuse de "Ziarul de Galati" si Antena 1.
Deocamdata, 17 liberali constanteni si-au anuntat intentia de a candida pentru Camera Deputatilor sau Senat, ziarul nostru prezentandu-i pe cei mai multi dintre ei inca de saptamana trecuta.
Inclusiv sa se alieze cu reprezentanti ai lumii interlope, asa dupa cum ziarul nostru a scris de curand. Dupa cum spun unii dintre democrat-liberalii galateni, Necula a negociat cu cativa membri ai BPJ pastrarea unor functii la institutiile publice la care lucreaza, asa ca...
Calin Popescu Tariceanu a vizitat, miercuri, fabrica de utilaj pentru industria petroliera Confind din Campina, care a apartine, potrivit Topului 500 realizat de ziarul Adevarul, omului de afaceri Ioan Simion, candidat din partea PNL in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor Campina.
Conform lui Mircea Malan, pedelistul Octavian Bot a reactionat exagerat la informatiile publicate in ziarul de campanie al PNL Buna ziua, Oradea", mai exact la adresa articolului "O.
Ziarul Sunday Times a scris la sfarsitul lunii ianuarie ca patru membri ai Camerei Lorzilor, dintre care doi fosti ministri din Partidul Laburist aflat la putere, ar fi acceptatat sa intervina pe langa colegii lor pentru votarea unor amendamente, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 24.
Ziarul german facea insa si legatura intre acest raport interimar si posibilitatea inghetarii fondurilor europene la raportul final din vara.
“Consider ca afirmatiile din articolul aparut in ziarul Replica sunt o diversiune, intrucat se urmareste de fapt o situatie de compromis de catre administratia locala din Mangalia.
Scandalul din jurul lui Gafita a inceput in iulie 2008, cand ziarul "Adevarul" a anuntat ca in cazul ambasadorului Romaniei in Portugalia, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a stabilit ca a facut politie politica.
Locurile de munca in tarile Uniunii, releva in context ziarul citat, dispar cu miile, iar incertitudinea este generala. Institutiile europene "nu fac practic nimic sau aproape nimic".
Stirea ca Elena Basescu ar putea fi condamnata la inchisoare pentru ca a purtat, in mod ilegal, uniforma Armatei Romane, difuzata de ziarul Click, este comentata in mod diferit de militari si de civili.
Declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu vin dupa dezvaluirirle potrivit carora Mircea Basescu este asociat din luna iunie 2009 cu cativa militari intr-o firma de consultanta in domeniul armatei, asa cum a scris ziarul "Bursa", in editia de vineri, mentionand ca astfel fratele presedintelui Traian Basescu devine jucator in industria de armament.
Stenograma a fost publicata de ziarul "Gardianul", iar o zi mai tarziu, generalul Ioan Stefanut, care conduce Directia Antitero din Serviciul Roman de Informatii din 1993, a fost destituit de directorul adjunct al SRI, Florian Coldea, demonstrand astfel ca Stefanut se face vinovat pentru "scurgerea" in presa a acestui document.
Ziarul Curentul a publicat, in editia de marti, un articol insotit de un fisier audio si de stenograma unei convorbiri care ar fi avut loc, pe 25 septembrie, intre seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, si jurnalistii Sorin Rosca Stsnescu si Bogdan Chirieac.
google-analytics.com