Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca presedintele Traian Basescu are legaturi cu medii teroriste prin intermediul fratelui sau. Potrivit lui Rosca Stanescu, Traian Basescu este interesat doar de bani, se afla intr-o stare de frica si nu stie cat se stie "din toata aceasta nebunie".
"Ceea ce s-a prezentat pana acum este doar varful aisbergului. Eu mai stiu o mica parte care demonstreaza ca domul presedinte Traian Basescu stia de la bun inceput ce se intampla si a regizat prost ce se intampla. Situatia relatiei frauduloase dintre armata si mediul politic reprezentat de Traian Basescu nu se reduce la acest contract", a spus jurnalistul care a promis ca va dezvalui in saptamana urmatoare lucruri "de care se teme presedintele".
"Pot sa va spun ca este vorba de legaturi ale domnului presedinte Traian Basescu, prin intermediul fratelui sau, cu medii teroriste. Pe domnul presedinte il intereseaza sa obtina bani", a adaugat Sorin Rosca Stanescu care a promis ca va dovedi aceste afirmatii prin publicarea dovezilor pe site-ul sau luni, de la ora 14.00.
Declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu vin dupa dezvaluirirle potrivit carora Mircea Basescu este asociat din luna iunie 2009 cu cativa militari intr-o firma de consultanta in domeniul armatei, asa cum a scris ziarul "Bursa", in editia de vineri, mentionand ca astfel fratele presedintelui Traian Basescu devine jucator in industria de armament. Vineri Mircea Basescu s-a retras din aceasta firma.