Dupa ce mai multi politicieni locali au adus in discutie problema programului ISPA pentru gunoi si apa-canalizare, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea este de parere ca nimeni nu este in masura sa vorbeasca sau sa dea termene limita pe acest subiect.

Satul pana peste cap

Viceprimarul liberal, Mircea Razvan Cristea, spune ca nu mai are liniste de cand toata lumea a inceput sa-si dea cu parerea privind stadiul lucrarilor pe programul ISPA si spune ca nimeni nu este in masura sa se pronunte in acest domeniu.

"Chiar daca nu prea vin cu nemultumiri personale, de data asta am o nemultumire personala. Ma uit si, cum deschid ziarul, vad comentarii pe ISPA. Eu am facut 50 de mii de kilometri pana la Bucuresti dus-intors, in 200 de drumuri, la ministrul Agriculturii, pentru despaduririle de care era nevoie. Cred ca am stat sapte zile numai asteptand in usa ministrului Agriculturii ca sa rezolv problemele. Cum s-au rezolvat problemele cum apar mot oameni care fac comentarii pe subiect. Este un sport, in mod evident, dar nu al generatiei mele, cum facem sa confiscam munca altora. Ma uitam ca pana si Marin Costel face conferinte de presa cu ISPA fara sa invete si sa stie de fapt cate guri de varsare de apa avem noi in Dunare. Macar sa le fi numarat, sa stie cate se capteaza in canalul colector si ce inseamna lucrarea aceea de acolo", a spus plin de nemultumire Mircea Razvan Cristea

Nu vrea sa strice treaba, dar...

La toate nemultumirile viceprimarului, directorul Apa Canal, Marin Costel, spune ca nu vrea sa intre in disputa cu Mircea Razvan Cristea, dar il roaga pe acesta sa-si revizuiasca mai intai activitatea si apoi sa faca astfel de discutii.

"Nu vreau sa intru in conflict pe aceasta tema cu acesta (n.r. -viceprimarul Mircea Razvan Cristea), mai ales ca ne leaga anumite considerente de ordin profesional. Mai bine si-ar vedea de lucrurile pe care inca nu le-a rezolvat pe Primarie. Dar, cum v-am zis, nu vreau sa intru in discutii pe aceasta tema. Eu nu am facut nicio conferinta pe tema exclusiva de ISPA, iar in ceea ce priveste declaratiile privind cunostintele mele pe acest subiest consider ca sunt in masura si ca sunt suficient de bine informat pe acest subiect. Iar daca doreste, chiar il provoc pe Mircea Cristea la o discutie pe aceasta tema. Mai bine ar spune ce a facut de fapt cu terenul acela pe care l-a despadurit abuziv", a precizat Marin Costel, seful Apa Canal.