Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (3.35 secunde)
In ziarul Ring, Adrian Paunescu scrie un text virulent despre cea mai grava ofensa la adresa noastra, a tuturor - prezenta tipului infect, cu toate inventivitatile sale bolnave, in acest joc in care se disputa destinul national.
Dupa 5 ani de mandat, ziarul Ring a redactat un bilant al celor 22 de mari minciuni ale lui Traian Basescu.
Ei bine, citatul este din ziarul "Epoca", datat 7 noiembrie 1937. Nimic nou sub soare. Si asta ma sperie cel mai tare.'
Octavian Andronic publica pe Ziarul personal.ro un articol intitulat "Nastase: un autor cu greutate!", pe care il puteti citi in continuare.
In ziarul Azi a aparut un articol intiulat "Iliescu ii lasa singuri", pe care il puteti citi in continuare.
Viorel Hrebenciuc a fost fotografiat joi dupa amiaza de catre reporterii de la Ziarul, in jurul orei 16:00 iesind din sediul in care Ion Iliescu isi are biroul.
In ziarul "Azi"a aparut un articol intitulat "Ponta, presedinte la PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'Brandul Iliescu a inclinat balanta.Victor Ponta a iesit invingator in cursa pentru sefia PSD, dupa ce, initial, Mircea Geoana parea sa fie castigatorul.
In ziarul "Cronica Romana" a aparut primul episod dintr-un serial intitulat "Sarabanda lichelelor", pe care il puteti citi in continuare.
camasa alba, fustita mini cu sortulet, cadrilata, rosu cu verde, dupa cum relata cotidianul Ziarul.
Ion Cristoiu afirma, intr-un material publicat in ziarul Ring, ca exista anumite informatii neoficiale potrivit carora fostul sef al statului, ca si fostul premier Adrian Nastase, sunt santajati de reteaua pusa pe picioare de Catalin Voicu si Mitica Iliescu, acest lucru explicind si solidarizarea acestora cu senatorul aflat in pragul arestarii.
Gorbaciov este coactionar la ziarul rus "Novaia Gazeta", adesea critic la adresa premierului Vladimir Putin, impreuna cu oligarhul Aleksandr Lebedev.
In ziarul AZI a aparut un articol cu titlul "Daca va trece motiunea de cenzura...", avand supratitlul: "PSD vinde pielea ursului din padure", pe care il puteti citi in continuare.
Octavian Stireanu publica in ziarul AZI articolul cu titlul "Va atrag atentia...", pe care il puteti citi in continuare. 'Va atrag atentia ca acest mod de adresare catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, de parca ati fi vorbit cu fetele dvs., este cel putin ireverentios.
Sub titlul "Record negativ pentru regimul Basescu-Boc", ziarul AZI publica rezultatele unui recent sondaj de opinie. Traian Basescu este un lider corupt, mincinos si cu tendinte dictatoriale, cred o mare parte dintre romani, potrivit unui sondaj realizat de GSS 2000, la comanda PNL.
Un sondaj CSOP publicat de ziarul "Gandul" releva faptul ca PSD are 33%, PDL - 25% si PNL - 24%.
Dupa ce a administrat regimul de cota unica si in precedentul mandat de ministru, in guvernul liberal Tariceanu, Vladescu afirma acum ca trebuie considerata incheiata epoca sistemului de cota unica, avand in vedere noua conjunctura economica si nevoile de dezvoltare ale Romaniei, scrie "Ziarul Financiar" in editia de marti.
Ioska reia pe blog un articol de Ion Cristoiu, publicat in ziarul Ring si intitulat "De ce vrea Mircea Geoana la guvernare?".
Tot luni, in ziarul Bursa a aparut un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu, in care acesta afirma ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt", "o mediocritate nervoasa", care trebuie izolat pe scena politica.
Vantu a declarat intr-un interviu acordat pentru ziarul Bursa ca PDL-istii au constientizat ca Basescu nu mai reprezinta un "activ", ci este un bolovan legat de picioarele partidului.
A fost invocata, de asemenea, si incercarea lui Geoana de infiintare a unui grup consultativ asemanator celebrei Comisii de la Snagov, demers despre care ziarul "Puterea" v-a informat in exclusivitate.
google-analytics.com