Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus, miercuri, muncitorilor unei fabrici din Campina ca nu este "chiar asa usor de clatinat" si ca nu se sperie de grevele generale anuntate de sindicatele din invatamant, el acuzandu-i de lipsa de onestitate pe unii lideri sindicali din educatie.
Calin Popescu Tariceanu a vizitat, miercuri, fabrica de utilaj pentru industria petroliera Confind din Campina, care a apartine, potrivit Topului 500 realizat de ziarul Adevarul, omului de afaceri Ioan Simion, candidat din partea PNL in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor Campina.
Spre finalul vizitei, Tariceanu s-a adresat muncitorilor aflati in uzina, vorbindu-le despre oamenii de afaceri, dar si despre actiunile de protest anuntate de cadrele didactice. In acest context, premierul a afirmat ca "unii dintre liderii de sindicat nu vin sa spuna adevarul" atunci cand vorbesc despre veniturile cadrelor didactice si ca se refera doar la salariul de baza atunci cand reclama salariile mici din invatamant, fara a mentiona sporurile de care beneficiaza profesorii.