ImpactNews informeaza: Lazaroiu, ironizat de Nastase: Noua mama Omida, trimis sa introduca adrenalina intr-un PDL obosit. Doar ca previziunile sale politice sunt doar "fabulatii" ale unui emisar trimis de la Cotroceni "sa introduca adrenalina in corpul obosit al partidului de guvernamant", scrie marti, liderul PSD, Adrian Nastase pe blogul personal.
"Stie cineva cine este Alice Cullen? Cei mult mai tineri decat mine mi-au spus ca este una din "vampiritele" din seria de mare succes "Amurg", care are o calitate aparte: poate citi in viitor! Un fel de Mama Omida a vampirilor, dar intr-o noua infatisare. Mai palida, mai subtire, mai cool. Un fel de Alba ca Zapada, nu? Adica, pentru a incheia introducerea, un fel de Sebastian Lazaroiu. Pentru ca asta incearca sa para astazi fostul consilier prezidential, pe hartie ministru al Muncii - in realitate, un ministru al sezatorilor si al chibitilor care isi dau cu parerea despre orice, oricand, oricum", zugraveste Nastase in tuse ironice portretul noului ministru al Muncii.
Liderul PSD marturiseste ca, in trecut, avea "un oarece respect pentru un sociolog cu studiile sale", stare de spirit pe care nu o mai impartaseste in prezent deoarece "onul a devenit pasional".
"Ca sociolog, era respectat. Chiar si in calitatea de consultant era respectat. De la un moment dat insa, domnul Lazaroiu a inceput sa dea tot mai multe semne ca nu se multumeste cu statutul de analist serios si obiectiv. A devenit pasional. A inceput sa foloseasca condeiul mai apasat. A dat drumul epitetelor, fanteziilor si - recent - fabulatiilor. Aproape ca a devenit dependent de aparitiile in care, in loc sa vorbeasca serios despre ceea ce are el de facut, bate campii cu grat ie despre orice altceva. Nu este prima data, dar devine cam obositor... Mai ales ca e platit din bani publici pentru asta", sustine Adrian Nastase.
In opinia lui Nastase, iesirile lui Lazaroiu pe diverse teme de actualitate nu folosesste romanilor, ci numai intereselor de imagine ale acestuia, supranumit de liderul social-democrat, noua "Mama Omida" a PDL.
"El stie ca sunt manipulari si fantezii. Pana la urma, de asta le si ofera opiniei publice. Pentru ca vrea ca noi toti sa le comentam, sa le disecam, sa le dezbatem la nesfarsit. Care ar fi miza? Aceea ca noi, cei din opozitie, sa cadem in aceasta capcana. Se rezolva ceva important cu aceasta ocazie? Scade somajul - de care ar trebui sa se ocupe domnul Lazaroiu? Scade numarul celor dependenti de ajutoare sociale? Sunt mai multumite mamele ramase fara ajutoare? Sunt mai putin frustrati pensionarii batjocorit i in mandatul actual? Sigur ca nu. Singurul beneficiar al acestei agitatii ar fi doar noua "Mama Omida" a PDL, personajul care cauta vizibilitate in media mai mult chiar decat Traian Basescu. De fapt, cel trimis de la Cotroceni sa introduca adrenalina in corpul obosit al partidului de guvernamant", conchide Nastase.