Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (1.81 secunde)
Proiectul de regulament poate fi vizualizat pe www.primariacraiova.ro., iar normativul va fi publicat dupa avizul de legalitate al Prefecturii Dolj, urmand sa intre in vigoare dupa 30 de zile.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Proiectul de hotarare a fost postat si pe pagina de internet a institutiei, www.primariacraiova.ro. In raportul de specialitate al Directiei Juridice se arata ca staff-ul de conducere al Universitatii nu a respectat prevederile hotararii din 2002, prin care CL a participat la majorarea capitalului social al clubului.
Programul detaliat al activitatilor poate fi consultat accesand pagina de Internet a Fortelor Navale Romane: www. navy. ro . (N. B. )
Pentru ca, prin serviciile secrete, sefii de stat pot activa nenumarati ofiteri, acoperiti sub profesia de jurnalist", scrie Rosca Stanescu pe www.sroscas.ro.
Incarcatura consta in substante explozive si munitie, sustine Rosca Stanescu pe www.sroscas.ro. Destinatia finala, conform contractului incheiat de partea thailandeza cu ROMARM S.A., apartinand Ministerului Industriilor, era UM Babeni din jud.
Stanescu a afirmat, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la Uzina Mecanica Babeni.
Cernea a mai anuntat ca, incepand de vineri, poate fi accesat site-ul sau personal,www.remuscernea.ro.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.
"Basescu este lasat in brate de sistem si se afunda, dar nu va sta cu mainile in san", a fost mesajul liderului PSD catre militantii partidului, conform unei inregistrari dintr-o sedinta desfasurata recent. Inregistrarea a fost difuzata ieri pe internet pe site-ul www.ne-cenzurat.ro.
Pentru cei care doresc sa puna intrebari, pe site-ul www.hotnews.ro exista un formular de comentarii, la finalul textului care anunta discutia online a lui Viorel Hrebenciuc.
Textul de mai sus a fost postat marti, 8 septembrie, pe site-ul www.impactnews.ro. Pana marti, la ora 20:30, textul integral al interviului inca nu fusese publicat.
Ministrul isi justifica, insa, gestul, pe site-ul www.vranceamedia.ro, unde afirma ca este un lucru normal sa ii informeze pe oameni despre actiunea Guvernului tocmai pentru ca acestia sa stie cat trebuie sa primeasca si sa aiba posibilitatea de a semnala eventualele nereguli.
Cernea a acuzat Radio Romania Actualitati ca a scos de pe site-ul www.politicaromaneasca.ro un sondaj care il plasa pe el pe locul I in preferintele votantilor utilizatori de Internet.
Pe site-ul www.sorinoprescu.ro este afisat un mesaj care indica faptul ca primarul general al Capitalei va face "un anunt important" luni la ora 16.00.
Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri:
adevar graieste. O fi avand semne tipice vestitoare de bucurii?" (Articolul poate fi accesat la adresa www.dimineata.wordpress.com)
Site-ul de campanie pentru referendum al lui Traian Basescu, www.basescu.ro, a fost clonat, pastrandu-se aspectul grafic dar parafrazandu-se mesajele, inclusiv sloganul, care din "De ce le e frica nu scapa" a devenit "De ce ti-e frica, pasarica?".
Cei talentati la compuneri poetice sunt rugati sa trimita alte ode si cadouri pe adresa: [email protected]. Toate sunt publicate pe site-ul www.traianbasescu.org.
www.coins.ro scrie: ... Si www.codexpolitic.us face un rezumat al intalnirii dintre cei trei candidati: Antonescu - fara substanta, dar cu replici inteligente, motivant, uneori chiar haios.
google-analytics.com