Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (1.70 secunde)
Cat de inutil este Compartimentul de relatii publice, puteti constata singuri, facand comparatie intre site-ul DGFP Dolj (numai cu link de pe site-ul ANAF) si DGFP Valcea (la www.finantevalcea.ro).
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu "Este Traian Basescu un subiect tabu?", postat pe siteul www.sroscas.ro si pe care il puteti citi in continuare.
"In momentul in care te duci spre un politist cu un telefon in mana, iar gesturile tale nu pot fi prevazute, ai mare noroc ca politistul respectiv nu te-a incatusat", a explicat oficialul Politiei Romane. Inregistrarea poate vazuta pe: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
Pe siteul www.kamikaze.ro este publicat rezultatul unui sondaj in care internautii sunt pusi sa aleaga intre Elena Basescu si Zeita Atena.
Smecheria pedelista, care poate fi vazuta pe siteul Grupului parlamentar PDL din Senat, la adresa www.pdlsenat.ro, este aidoma povestii lui Anton Pann cu taietorul de lemne chemat la judecata de un privitor care-si vroia partea lui pentru ca icnise la fiecare lovitura de topor in timp de omul muncea.
Sorin Rosca Stanescu publica in editie.ro articolul "Diversiunea Vantu are efect de bumerang", pe care il puteti citi in continuare (articolul poate fi accesat si pe siteul www.sroscas.ro).
Autorizez orice publicatie din Republica Franceza sa preia, in mod gratuit, textul de mai sus. Pe site-ul www.sroscas.ro veti putea citi acest mesaj si in limba engleza. (Sorin Rosca Stanescu)
Solicitantii pot accesa formularul de inregistrare electronica la adresa www.dvlottery.state.gov numai in timpul perioadei de inregistrare.
Sorin Rosca Stanescu (foto) publica pe www.sroscas.ro articolul "Motiunea de cenzura - un esec programat", pe care il puteti citi in continuare.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca PDL a solicitat procedura de urgenta pentru Legea pensiilor, trimisa la reexaminare de presedintele Basescu.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata.
Versiunea in limba romana a filmului poate fi vazuta pe contul de YouTube al Ambasadei la http://www.youtube.com/watch?v=MswEIxO89ks si contul de Facebook la http://www.facebook.com/bucharest.usembassy?v=wall.
Pe langa distribuirea materialelor, actiunea va include si intalniri cu asociatiile de proprietari, acestea putand participa la un concurs prin completarea unui formular disponibil pe site-urile partenerilor (www.arts.org.ro ), premiul - o solutie de securitate - urmand sa fie atribuit prin tragere la sorti.
Pe www.dcnews.ro a aparut informatia ca PNL doreste eliminarea reprezentarii minoritatilor in Parlament, informatie pe care o puteti citi in continuare.
Motivarea CCR privind Legea Educatiei poate fi citita pe site-ul: http://www.ccr.ro/decisions/pdf/ro/2010/D1431_10.pdf
Societatea mai mult pierde decat castiga. Da, dar totusi merita. Prin compromiterea unor adversari ai puterii. (Sorin Rosca Stanescu - www.sroscas.ro)'
Expertul aminteste ca daca cele 4 partide ce au acces in parlament nu vor crea nici o alianta, vor avea loc noi alegeri. Sursa: www.inforusia.ro
Victor Ponta publica pe blog un text despre menajeria puterii, din care puteti citi un fragment in continuare, selectat de site-ul www.stirileazi.ro.
• In vederea unei comunicari eficiente si transparente,multi dintre senatori detin adrese web sau blogg-uri, iar pentru Grupul Parlamentar PSD am creat special site-ul www.psdsenat.ro ca mijloc pentru mediatizarea activitatii acestora, cu accent principal pe evenimentele initiate sau la care participa, pe declaratiile politice si aparitiile TV.
Cum la procedura de vot au fost doar reprezentantii puterii, dar nu au votat, motiunea a primit zero voturi "pentru" si zero "impotriva", fiind considerata respinsa, iar Legea adoptata. Sursa: www.gandul.ro
google-analytics.com