Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (5.48 secunde)
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil. Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova. Îmbracati în portocaliu din cap pâna în picioare, înarmati cu pancarte si steaguri, sustinatorii presedintelui au venit dis-de-dimineata cu autocarele din 11 judete.
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a adunat ieri ostenii de prin judete si a inceput "un nou capitol" in lupta impotriva guvernarii portocalii, asigurandu-i pe cei 700 de alesi locali adunati la Bucuresti ca social-democratii vor castiga viitoarele alegeri parlamentare, dar si pe cele prezidentiale din 2009.
Candidatul PDL la Primaria Sectorului 5 a venit, vineri dimineata, la sediul acestei institutii, pentru a-i face primarului Marian Vanghelie "un cadou".
Desi soarta Organizatiei Judetene a PNTCD se va decide abia sambata, cand va avea loc la Bucuresti Consiliul National de Coordonare, la nivelul filialei locale fiecare membru al conducerii are cate o parere.
Blogul lui Dan Andronic: De ce vrea Victor Ponta sa-l pastreze pe Marian Vanghelie in PSD Conform unor informatii aparute in presa, presedintele PSD a avut o intalnire la Bruxelles, la sfarsitul saptamanii trecute cu Marian Vanghelie pe tema nemultumirilor din PSD.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
"Ori au juristi prosti, ori isi bat joc de romani" Premierul Victor Ponta a criticat, joi, PDL pentru ca a contestat la CCR votul uninominal intr-un singur tur la alegerile parlamentare.
Numarul atacurilor de tip phishing asupra bancilor din Romania a crescut de trei ori in primele opt luni, la aproape 30 de cazuri, din care jumatate la o singura institutie de credit, potrivit producatorului de solutii antivirus BitDefender.
Delia - Weekend (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938&feature=youtu.be Piesa a fost compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.
The Motans - 1000RPM (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=bmlsYFObOI8&feature=youtu.be Piesa urmeaza stilul specific The Motans, pe care fanii sai il indragesc inca de la lansarea artistului.
Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
INNA revine cu un nou album care se numeste Nirvana si care include single-urile Gimme Gimme, Ruleta, dar si Nota de plata cu The Motans si Tu si Eu feat.
Denominarea leului, incepand cu 1 iulie 2005, este considerata de BNR un proiect national care va putea genera doua tipuri de probleme: a) tehnice si b) de perceptie din partea populatiei.
Zeci de milioane de lei din buzunarele unor craioveni au ajuns in punga unui presedinte de asociatie care n-a putut dovedi ca a fost numit in functie de adunarea generala a acesteia. Tot fara avizul locatarilor, sefii de bloc si-au tras prime si si-au marit salariile.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. Cele mai frumoase peisaje, cladiri si oameni din orasul de pe malul Borcei sunt imediat imortalizate.
google-analytics.com