Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (5.77 secunde)
Ana-Maria Paunescu) A explodat si BAC-ul de anul acesta! De data asta, nu din cauza rezultatelor slabe care scandalizeaza populatia, ci din cauza fraudelor violente care scandalizeaza tot populatia!
Astazi doresc sa va adresez cateva cuvinte referitoare la un subiect important, dar de multe ori neglijat, acela al implicarii parintilor in viata scolara si a legaturii acestora cu performantele copiilor.
In Romania, 26,75% dintre copiii de 8 ani sunt supraponderali, dintre care 11,64% obezi, iar 5,11% sunt subnutriti (Sursa:
In ultimul timp o serie de intimplari nefaste vine parca sa confirme ca avem parte de jumatati de adevar. De cele mai multe ori oamenii sint prea obositi ca sa afle intregul care sta in spatele realitatii.
Mie nu mi-a gasit loc de munca mama sau tata. Nu m-a pus pe un piedestal nemeritat, nu mi-a dat functie chiar daca ar fi putut, pentru ca n-ar fi suportat, stiu sigur, sa traiasca vreodata rusinea de a afla ca nu-s in stare.
Blogul lui Constantin Gheorghe : ... Prieteni, imi este tot mai sila de ceea ce se intampla in tara asta. ... Pur si simplu nu vad vreo sansa de schimbare. Pentru simplul motiv ca schimbarea nu mai depinde de noi, de votul nostru, de vointa noastra.
BLAGA, IN PATRU LABE LA PAPUCUL LUI BASESCU Ziceam undeva ca sper sincer ca Vasile Blaga sa nu fie santajabil. Apropo, unde este Marta?
DISPERAREA PUTERII DE A DEZBINA SI MEDIA PRO(STITUTIA) E tot mai flagranta isteria regimului Basescu in fata neputintei de a opri protestul, desi detine toate parghiile teoretice ale puterii.
Comisiile parlamentare de politica externa au dat aviz negativ ieri candidaturilor lui Sever Voinescu-Cotoi pentru postul de ambasador al Romaniei in SUA si a lui Lucian Leustean, propus ambasador in Slovacia.
Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Jurnalul National dezvaluie ca presedintele Traian Basescu a avut un cuvant greu de spus la formarea Guvernului Boc 4.
Brazilianul refuza sa joace fundas dreapta de frica unei accidentari. Seria teribila de accidentari din banda dreapta i-a bagat in sperieti pe panduri. Pana si Cardoso, fotbalistul plimbat pe patru posturi de Petre Grigoras, ar refuza postul de fundas dreapta.
Aproximativ 2 milioane de romani poarta numele sfantului. Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf. ... Sfantul Ion este considerat ocrotitorul pruncilor, iar mamele se roaga lui pentru a naste copii sanatosi, fara malformatii.
Liberalii au primit unda verde sa se agite in teritoriu pentru gasirea propriilor oameni care sa ii inlocuiasca pe democratii aflati in functii de conducere la descentralizate.
Lupta pentru Primaria Capitalei readuce in prim-plan si lupta dintre sondajele de opinie. Intre doua sondaje, realizate cam in acelasi interval de timp, candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu, a reusit sa creasca intr-un sondaj PSD mai ceva ca Fat-Frumos, inregistrand un salt de 10%.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Andrei Tudor) O echipa de paparazzi a ziarului "Puterea" a surprins, ieri, o intalnire de taina a greilor din PSD.
google-analytics.com