Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (5.15 secunde)
Andrei Tudor) O echipa de paparazzi a ziarului "Puterea" a surprins, ieri, o intalnire de taina a greilor din PSD.
Calul, magarul si senghenarul - Studiu despre efectul parizerului asupra gravitatiei (1) Printre multele damblale, Traian Basescu are hachita de a se da mare specialist in chestii despre care nu pricepe o iota.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu: ... I-a facut prostanaci pe zecile de mii de fani ai lui Stefan Banica. ... Voi urmari din nou B1TV numai daca individul va fi eliminat din grila de emisiuni.
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
Printre liderii prezenti la intrunirea de la Poiana Brasov a fost si presedintele PSD Botosani, Gheorghe Marcu.
Care avea haz, in sensul ca-si mai miscau unii sau altii hoitul din dotare, mai ieseau in sanul primitor al naturii, isi mai hraneau ochiul cu frumusetile patriei, care mai verzi, care mai nurlii, tocmai pentru a mai uita de cultul personalitatii Geniului din Carpati.
Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Piesa se numeste Amintiri si a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi si Claudiu Ursache, lansata la Global Records, casa de discuri la care este semnata Nicoleta Nuca.
Carla's Dreams au fost castigatorii acestei editii de Media Music Awards. ... Datorita pieselor lansate de artisti, compuse si produse de acestia impreuna cu Alex Cotoi, care s-au transformat in hituri incontestabile, Carla's Dreams pot fi considerati artistii anului.
Compusa de Luisa Luca alaturi de DJ Doppe si Alex Cotoi, piesa este produsa de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu. Eram nerabdator sa lansez aceasta piesa alaturi de IOVA.
Lucian Avramescu) Sondajele de opinie, aproape toate, indica de la o luna la alta, de la o saptamana la alta si, acum, de la o zi de alta, o crestere a iubirii poporului roman pentru PSD.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul. ... E o noua tema de dezbatere.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare analiza lui Miron Mitrea.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei judetene de Giurgiu, Marian Vanghelie, a anuntat ieri ca Madalin Voicu (foto) a fost dat afara din partid, pentru deservicii aduse organizatiei, dar si presedintelui Mircea Geoana.
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea.
Sudul litoralului cunoaste de ceva timp cateva miscari interesante si chiar intr-unul din cele mai vitregite locuri ale sale, statiunea Olimp.
Secrete de beauty! Dana Savuica, super picioare la 48 de ani! La 48 de ani e intr-o forma maxima! Cum reuseste sa se mentina asa si de unde a mostenit superbele picioare?
Ce este de fapt mila ? ... Gabi Lupescu) Mila este, in primul rand, un sentiment de compasiune fata de o fiinta (animal sau om) care se afla in nevoie, fie ca merita sau nu merita sa fie ajutata.
google-analytics.com