Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (4.05 secunde)
Puteti citi in continuare, preluat dupa site-ul PSD, transcriptul primei parti a Conferintei de presa sustinuta de presedintele PSD, Victor Ponta, dupa sedinta BPN din 12 iulie 2010. 1) Vreau sa va spun buna ziua!
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova. ... In functie de convingere, educatie, etc. Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta.
Puteti citi in continuare discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la lansarea Raportului anual de activitate al Consiliului Concurentei.
De aceea, cand medicul mi-a spus, politicos si metalic: Ai cancer de san in stadiul 3, am ranjit ca o idioata. ... Sau poate ca nu eram de acord cu Dumnezeu si n-aveam curaj sa-I spun.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. ... In luna mai a anului trecut politicianul a anuntat ca demisioneaza din PC pentru ca este nemultumit de practicile presedintelui Eugen Durbaca.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive. De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive de 5 stele la Hotel Phoenicia din Capitala:
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Puciul a fost deconspirat de Adrian Nastase. Astfel, conducerea PSD a decis excluderea lui Toma. ... La urechile lui Victor Ponta a ajuns vestea unui "puci" organizat de Mircea Geoana. ... Marinimos, Ponta i-a acordat totusi sansa unei ultime discutii, de adio.
Vom castiga alegerile locale si in sase luni vom avea majoritatea absoluta in Parlament Vom castiga alegerile locale si in 6 luni vom avea majoritatea absoluta in Parlament, a declarat joi premierul Victor Ponta, in discursul sustinut la mitingul organizat de USL in Bucuresti, la Romexpo, cu ocazia incheierii campaniei pentru alegerile locale.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Liderul PNTCD, Marian Milut, ii cere presedintelui liberal, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze pana sambata protocolul dintre cele doua partide, care ar permite intrarea taranis- tilor in Parlament candidand din partea PNL. "Suntem intr-o situatie extrem de neplacuta si delicata.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
80 de procente din cifra de afaceri a agentiei Mapamond provin din turismul de evenimente.
80 de procente din cifra de afaceri a agentiei Mapamond provin din turismul de evenimente.
Marian Vanghelie vrea sa preia "Realitatea TV" de la Elan Schwartzenberg Potrivit unor surse de pe piata media, primarul sectorului 5 s-a intalnit in urma cu cateva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg si au batut palma privind tranzactia.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 s-au sesizat cu privire la faptul ca reprezentantul unei societati comerciale cu sediul social in sectorul 4, C.
Asociatiile de locatari si proprietari din municipiul Mangalia continua sa se confrunte cu probleme de organizare si de statut, dar si in ceea ce priveste relatia pe care acestea le au cu diferite institutii furnizoare de servicii.
google-analytics.com