Cautare

116 de rezultate pentru "vice" (8.78 secunde)
Iata, insa, ca in seara zilei sorocite pentru clarificari, premierul l-a imputernicit pe Adriean Videanu, vice-premier demisionar si fost negociator-sef in relatia cu FMI, sa stea de vorba cu ziaristii.
Dupa care, acelasi minunabil domn fost vice s-a cainat ca ii pare atat de rau ca a intrat in politica si administratie...
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
Deocamdata, se stie ca UDMR s-a invartit deja de un post de prima mana, respectiv unul din locurile de vice-premier, livrat special pe numele lui Marko Bela.
Bomba cu PUR Partidul Umanist va avea un post de vice-prim-ministru in viitorul Guvern al Aliantei, precum si posturi in ministere in functie de ponderea parlamentara, a anuntat, ieri, premierul desemnat Calin Popescu Tariceanu, dupa o intalnire cu liderul umanist Dan Voiculescu.
El a subliniat ca i s-ar parea incorect sa candideze la Primaria Capitalei din postura de vice-prim-ministru, pentru ca un astfel de gest ar putea fi interpretat ca o utilizare a institutiilor statului pentru a obtine voturi.
Aplicarea stricta a statutului in vederea sanctionarii lui Gusa s-a soldat si cu victime colaterale, cei doi vice-lideri de grup si secretarul (membrii de partid prea tineri de asemenea) nefiind nici ei ratificati pe functiile pomenite.
Prin urmare, lui Nastase i se pregateste o functie de vice, deoarece, conform statutului invocat de Oprisan, functia de presedinte executiv nu exista, desi ar putea fi infiintata in ultimul moment chiar la Congres.
Ne aflam la inceputul secolului XXI, intr-o lume prinsa in goana dupa bani si putere. Mai are rost sa ne preocupam de bunele maniere sau n-ar trebui, poate, sa recunostem ca au devenit total inutile?
'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene. Prezentam in continuare textul alocutiunii. "Domnule Presedinte, Distinsi participanti, Doamnelor si domnilor, Doresc in primul rand sa multumesc Comisarului European - domnului Jacques Barrot pentru cuvantul introductiv la tema panelului nostru.
In ceea ce priveste postul de viceprimar de la Gradina, poate fi ales candidatul PPCD, doar in eventualitatea in care si Ion Melcea doreste, el fiind cel care va face echipa cu vice-primarul”, a declarat Gheorghe Dragomir, deputat PNL.
Greii din PSD au amanat pentru ultima zi sa-si depuna candidaturile pentru o functie de conducere in partid. Abia astazi, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Dan Ioan Popescu si Miron Mitrea isi vor depune propriile dosare de candidaturi la functiile pe care le vizeaza fiecare.
Vice-presedintele Camerei, Dan Rusanu, care a prezidat a doua parte a dezbaterii, a precizat ca votul final se va da martea viitoare.
In Parlament a dat mereu din coate, sa fie vice - de grup, de Camera, de popor, de partid. I-a declarat razboi lui Geoana chiar in dimineata de luni de dupa alegerile prezidentiale din 2009, desi ii fusese mana dreapta pana cu o noapte inainte.
O parte din persoanele care il ^sapa^ pe Stanca poarta emblema ^Rotary^, iar omul cheie este Emilian Girdan, vice-presedintele PD Zalau, dupa cum ne-a spus aceeasi sursa.
Ceea ce "omite" Stoenescu sa spuna in cartea sa este ca tocmai el s-a aflat printre fondatorii Uniunii Fortelor de Dreapta si a ocupat functia de vice-presedinte al acestei formatiuni politice.
Recesiunea mondiala ar putea dura pana in 2018, avertizeaza economistul japonez Eisuke Sakakibara, fost Vice Ministru pentru Finante al Japoniei, transmite Bloomberg.
Buletinul de vot a aratat in acelasi fel si in momentul in care a fost aleasa Marcela Sighinas in functia de vice.
Dupa mai multe incercari nereusite de dialog, in ziua de 11 iunie, o delegatie a grevistilor foamei a fost primita de vice-prim-ministrul Anton Vatasescu.
Mergand pe aceeasi linie, nici peremistul Radu Comanici, tot vice al Consiliului Judetean Constanta, nu a fost ocolit de gurile rele, care si-au amintit, ca prin minune, ca acesta a fost...
google-analytics.com