Partidul Romania Mare (PRM) isi alege astazi o noua conducere in cadrul celui de-al IV-lea congres al formatiunii politice. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a declarat recent ca se urmareste reducerea numarului de functii de conducere. „Voi fi unicul candidat la presedintia PRM si voi avea un nucleu unitar, dur si competent“, a explicat Corneliu Vadim Tudor.
El a mentionat ca nu a stabilit deocamdata, impreuna cu colaboratorii sai, structura finala de conducere, dar a avansat totusi o formula potrivit careia vor fi sapte vicepresedinti si 11 secretari executivi, ceea ce va necesita modificarea statutului partidului. Potrivit actualului statut al PRM, conducerea este asigurata de 11 vicepresedinti si de 16 secretari executivi.
Vadim Tudor a anuntat ca se va desfiinta functia de prim-vicepresedinte al partidului ocupata de la fondarea formatiunii pana in prezent de Eugen Barbu, Mircea Musat, Valeriu Buzea, Corneliu Ciontu si Dorel Constantin Onaca.
In schimb, presedintele PRM a precizat ca se va infiinta functia de vicepresedinte executiv, care ii va reveni lui Lucian Bolcas.
Liderul peremist Gheorghe Funar isi va pastra functia de secretar general.