Cautare

650 de rezultate pentru "valentin tencovici" (4.72 secunde)
Senatorul UDMR de Bihor Pete Istvan va fi propus de UDMR pentru functia de secretar al Senatului in locul lui Valentin Zoltan Puskas, care urmeaza sa fie numit judecator la Curtea Constitutionala.
Proiectul pentru introducerea votului uninominal a trecut de impasul discutiilor din Comisia parlamentara, dar deputatul PD Valentin Iliescu se declara sceptic in privinta introducerii acestuia.
In sedinta Comisiei de Dialog Social din data de 30 iulie 2009, secretarul de stat Valentin Preda (foto), in calitate de presedinte al Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii a mediat conflictul izbucnit intre reprezentantii FNPFTRR-Federatia Nationala Patronala a Formatorilor din Transportul Rutier din Romania, FNSSR-Federatia Nationala a Scolilor de Soferi din Romania, Federatia Patronala a Scolilor de Soferi din Romania si minister.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
In afara de Mihai Capra, secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, care si-a dat demisia, preferand sa plece cu Vasile Blaga, toti ceilalti - Petre Toba, seful Politiei Romane, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, Stefan Pop, seful DGIPI, Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI, Liviu Popa, seful DGA - aveau sa ramana in continuare pe pozitii.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Potrivit lui Valentin Cristea, vicepresedinte al CNIPMMR, cel mai important dintre amendamentele propuse de IMM-uri este cel privind posibilitatea de infiintare a unui patronat cu numai cinci membri, pe criteriile de apartenenta la acelasi domeniu de activitate economica, teritorial si/sau apartenenta la sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Liderul Sindicatului Liber al Salariatilor din Santierul Naval Damen, Gheorghe Valentin, ne-a spus ca la nivelul conducerii unitatii sint ceva planuri in acest moment. ... Singura solutie este majorarea salariilor", a explicat Gheorghe Valentin.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va modifica si modul de tarifare pe canalele navigabile autohtone, a precizat ieri in cadrul unei conferinte de presa Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile. ... transporturi interne, transporturi comunitare si transporturi extracomunitare, a specificat Valentin Zeicu.
"Operatorii de turism din zona nu sunt nici organizati si nici dezvoltati", a declarat Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova, organizatorul proiectului.
Potrivit liderului de sindicat de la Santierul Naval Damen, Gheorghe Valentin, sindicalistii cer ca salariul mediu la nivel de societate sa fie majorat astfel incit dupa negociere cuantumul acestuia sa ajunga la 1000 de lei.
Patronatul IMM-urilor din Craiova sustine ca, în practica, firmele au multe deficiente în a accesa banii europeni din fondurile structurale si hopuri greu de trecut.Mai multe companii din categoria întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) din Craiova si din Dolj vor avea acces redus la fondurile structurale recent lansate la nivel central si regional, a spus presedintele patronatului pentru IMM-uri din zona, Valentin Cristea, seful Consiliului Local al IMM-urilor (CLIMM) Craiova.
Nu cunosc care au fost motivele pentru care Gelu Stan a fost demis si nici nu stiu daca mai ocupa vreo functie in cadrul Santierului Naval", a declarat Valentin Gheorghe, liderul sindicatului din Damen Galati.
"Probabil ca discutiile cu italienii sunt consultative in prezent sau chiar au de gand sa adopte hotararea", a spus directorul Avioane SA, Valentin Bernovschi.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, considera ca ideea de a impozita firmele cu pierderi "este total deplasata.
Cu toate ca semnele unei diminuari a traficului pe canalele navigabile romanesti au aparut inca din luna martie 2009, in cursul lunii aprilie criza economica si-a facut simtita prezenta si in declinul accentuat al traficului pe canalele navigabile autohtone, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, a precizat ca, in sedinta de vineri a colegiului managerial al patronatului, a cerut sa se ia pozitie pentru a se initia un act normativ care sa interzica statului sa se mai imprumute de pe piata bancara.
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168