Cautare

4297 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (6.67 secunde)
Primarul localitatii Namolosa, Valerian Todita, a fost prezent la Conferinta Judeteana a PSD, unde toti cei prezenti si-au aratat in continuare sustinerea pentru el.
Partidul Democrat l-a adus ieri in fata galatenilor pe candidatul PD la functia de primar al localitatii Firtanesti, Ion Constandache.
Partidul Democrat l-a adus ieri in fata galatenilor pe candidatul PD la functia de primar al localitatii Firtanesti, Ion Constandache.
Partidul Democrat l-a adus ieri in fata galatenilor pe candidatul PD la functia de primar al localitatii Firtanesti, Ion Constandache.
"Am inceput prin achizitionarea unui excavator, pentru a fi pregatiti din timp in eventualitatea unor fenomene meteorologice nefavorabile", ne-a declarat Ioan Roman, primarul localitatii Lumina.
Dupa ce a fost suspendat din functie in luna noiembrie printr-un ordin emis de prefectul Mihai Capra, primarul localitatii Namoloasa este nevoit sa traiasca acum cu ajutorul rudelor si al prietenilor.
"Din punctul nostru de vedere, executia bugetara trebuia sa fie doar un criteriu de comparatie, iar criteriul care conta in primul rand ar fi trebuit sa fie necesitatile localitatii.
Acum primarii sunt premiati in functie de gradul localitatii pe care o conduc.
Invitatii de onoare ai acestui eveniment gazduit de primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, au fost primarul localitatii Akcay, Cahit Inceoglu, deputatul Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR) Aledin Amet, muftiul Cultului, Musulman Iusuf Muurat, consulul general al Turciei Haluk Agaca si presedintele UDTTMR Agiacai Saledin.
Dupa ce l-a acuzat pe primarul localitatii de diferite lucruri, printre care si faptul ca a lasat oamenii sa moara de sete in timpul caniculei, acum a venit randul viceprimarului sa fie tinta atacurilor acestuia. ... De acuzatiile lui Scripcariu a auzit si primarul localitatii Albesti, Marian Gascan.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
La Ciocarlia, candidatul PDL este fostul primar Nicolae Marghiol, care a adus aminte audientei de vremurile cand el conducea destinele localitatii. ... ridicarea localitatii Negru Voda la rangul de oras, la propriu, nu doar cu numele.
Cunoscut de marea majoritate a ovidienilor pentru ca este si viceprimar al localitatii, Dumitru Bocai a fost prezentat ieri, alaturi de alti candidati pentru primariile din judet, chiar la el acasa, adica la Ovidiu.
Zilele trecute, primarul localitatii Poarta Alba, Vasile Delicoti, s-a aflat la Cancelaria Primului-Ministru, pentru a depune documentatia in vederea accesarii de fonduri pentru constructia unei baze sportive.
Locul sau a fost luat de viceprimarul localitatii, pesedistul Nicolae Preda. Vot decisiv la ColonestiFostul viceprimar din Colonesti a fost ales in functia de primar al localitatii cu 1.093 de voturi.
Contestatarii au sesizat membrii BEJ in legatura cu faptul ca pe listele electorale aferente sectiilor de votare din Colonesti au fost strecurate si persoane care nu domiciliaza pe raza localitatii.
Astfel, una dintre primariile controlate de catre pompierii ISU a fost cea a localitatii Murfatlar. ... O alta baza a avertismentului s-a datorat unui act neactualizat semnat de fostul edil al localitatii, Nicolae Crivineanu.
Cum sa stea cu toate actele si arhivele localitatii afara?", se intrebau oamenii.
Edilul din Dragotesti s-a intalnit, ce-i drept, si cu un primar elen, dar atat de impresionat a fost de istoria tarii lui Aristotel si de viata atenienilor ca nu mai stie denumirea corecta a localitatii de unde era acesta.
A, B, BE, C si CF, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut "Arges". ... 22 octombrie 2007, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut judetul Arges.
google-analytics.com