Cautare

4297 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (3.30 secunde)
Pe pagina de Facebook a localitatii au reactionat barbati din India, SUA, Brazilia, China, Egipt, Emiratele Arabe si din alte colturi ale lumii. Denumirea localitatii, in traducere, inseamna Sotia lui Cordeiro.
O operațiune ampla de cautare a drogurilor a fost declansata la finalul saptamanii trecute, pe litoralul romanesc, dupa ce, pe 22 martie, o barca rasturnata in care se afla aproape o tona de droguri a fost gasita in zona localitatii Sfantu Gheorghe din Tulcea.
Trei persoane au fost ranite marti, in zona localitatii Posada, din judetul Prahova, dupa ce masina in care se aflau - un autoturism de interventie pentru verificarea aparaturii medicale - a cazut intr-o rapa.
Aceasta a fost esenta mesajului transmis joi de catre primarul comunei Tepu, Daniel Tuchel, membru de vaza al PNL Galati, la manifestarile organizate cu ocazia inaugurarii noului sediu al Primariei, care a coincis cu prima editie a zilei localitatii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Pentru identificarea si retinerea braconierului politistii de frontiera l-au supravegheat minute in sir si au observat cum acesta pescuia cu ajutorul unui cos de metal.La vederea politistilor de frontiera braconierul a fugit, cautand sa dispara in interiorul localitatii Simian.
Practic, datorita acestei diversiuni militare, noi nu ne-am putut reuni cu cei 39 membri mentionati in Comunicatul CFSN, decat in ziua de 27 decembrie, cand au incetat aceste actiuni armate.
Muzeul National de Geologie sarbatoreste pe 18 mai 2013 in intervalul orar 10.00-23.00, Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor. ... Ziua debuteaza cu atelierul pentru copii "File din preistorie".
Gazda primitoare, primarul Constantin Samson a facut tot posibilul ca cei 33 de senatori social democrati veniti in frumosul oras de munte sa isi imbogateasca cunostintele despre Azuga, si le-a povestit despre prioritatile localitatii situate pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei - Valea Prahovei.
Ne exprimam speranta ca autoritatile locale, Consiliul Judetean Dolj si primariile din localitatile aflate in zona de impact - Bechet, Ghigera, Ostroveni, Calarasi, Dabuleni, Sadova, Gangiova, Macesu de Jos, Macesu de Sus, Bistret, Goicea, Barca, Dobresti, Valea Stanciului - vor raspunde pozitiv la solicitarea noastra de a organiza REFERENDUM LOCAL, in conditiile Legii nr.
Traseul pe care se va putea circula incepe de la intersectia cu DN 3 in zona localitatii Basarabi, continua pana la nodul rutier cu Varianta de ocolire a municipiului Constanta si pana la intersectia cu DN 39 spre Mangalia.
Traseul pe care se va putea circula incepe de la intersectia cu DN 3 in zona localitatii Basarabi, continua pana la nodul rutier cu varianta de ocolire a municipiului Constanta si pana la intersectia cu DN 39 spre Mangalia.
Autostrada va trece pe langa cele mai importante statiuni de pe Valea Prahovei, scrie tvrnews.ro. ... In documentatia CNADNR se arata ca, de fapt, noua autostrada va ajunge pana in zona localitatii Cristian.
Trei autovehicule militare dintr-un convoi NATO au facut accident pe DN7, in zona localitatii Calinesti, din Arges.
La aceasta ora, cele mai mari probleme din cazua zapezii au fost semnalate pe raza localitatii Cheia, unde traficul este blocat. ... Si in statiunile de pe Valea Prahovei au cazut primii fulgi de nea.
Potrivit edilului au fost refacute strazile Vigoniei, Paunasul codrilor, Gafton Lazar, Calea Piscului, Prelungirea Valea Ialomitei, Vanatori, Radarului, Gemanata, Bardasului, Mandresti, Odihnei, Poenita, Soreni, Merisani, Pichetului, Serbesti, Pitpalacului, Bobului, Circulatiei, Spatiului.
Din delegatie va face parte si primarul democrat al comunei Valea Crisului, Silviu Ioachim, care intentioneaza sa-i prezinte presedintelui problemele cu care se confrunta de mai multi ani.
Studentii de la Universitatea din Petrosani vor sa fie recunoscuti la nivel national si, pentru ca acum au si membri in Uniunea Studentilor din Romania, toate proiectele nationale vor trece prin Valea Jiului.
google-analytics.com