Cautare

4297 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (3.70 secunde)
O prospera crescatorie de porci din comuna Pecineaga, care numara 17.500 capete de animale, patronata de un fost parlamentar si ambasador in Canada, deverseaza dejectiile in mai multe bataluri neamenajate corespunzator, aflate in vecinatatea localitatii constantene.
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Consortiul format din firmele Garboli Conicos si Tirrena Scavi va moderniza soseaua Bahna-Mehadia si va construi varianta de ocolire a localitatii Mehadia, in baza unui contract cu o valoare de 18,4 milioane de euro.
Proiectul initiat de primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, acum aproximativ doua luni si jumatate, incepe sa prinda contur. ... Daca parcul arheologic conceput de autoritatile din Harsova va avea succesul scontat, veniturile realizate din turism la nivelul localitatii vor creste considerabil.
In privinta impozitului pe teren, acesta se stabileste luand in calcul numarul de metri patrati de teren, rangul localitatii in care este amplasat terenul respectiv si zona de folosinta, conform incadrarii efectuate de consiliul local.
Registrul Agricol este oglinda localitatii Avand in vedere ca este un fel de baza de date a gospodariilor din fiecare localitate, Registrul Agricol este important si pentru acordarea formelor de sprijin financiar pentru producatorii agricoli. "Este un fel de oglinda a localitatii.
In plus, primaria se ocupa de toate avizele necesare", a afirmat Nicolae Stancioi, primarul localitatii. ... Este si cazul localitatii Dabuleni, unde primarul Nicolae Dragoi, se plange ca firmele care vor sa investeasca ocolesc orasul.
Lucrarile de suprainaltare si extindere la digul de aparare de pe Jiu, din dreptul localitatii Cotofenii din Dos, risca sa nu fie terminate la timp din cauza diferendelor pe care institutiile statului le au cu proprietarii de pamanturi din zona.
"In cazul localitatii Brahasesti sint 579 de someri, iar in cazul localitatii Movileni sint 268 de localnici care nu au un loc de munca.
Aceasta actiune a avut loc datorita secarii fantanilor in partea de nord a localitatii pe cote mai inalte, in proportie de 50-60 %. ... Pe de alta parte, in comuna Chirnogeni, satul Credinta, se inregistreaza un nivel al apei scazut, astfel incat s-a dispus alimentarea din furajul localitatii Ciobanita.
Propulsorul, care are patru cilindri in linie, dezvolta o putere de 76 de Cai Putere (CP) alimentat cu benzina si de 77 CP alimentat cu alcool si are un consum de 5,5 litri de benzina (8,4 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcursi in afara localitatii si de 7,4 litri de benzina (11,5 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcursi in oras.Acest motor poate face ca Sandero si Logan sa ai aibe o viteza maxima de 160 de kilometri pe ora (161 de kilometri pe ora in cazul in care se foloseste alcool), demarajul de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se in putin peste 14 secunde.Performantele motorului de un litru montat pe Sandero si Logan vandute in Brazilia sunt apropiate de cele ale motorului de 1,4 litri montat pe aceleasi modele disponibile in Romania.
Terenul achizitionat de austrieci este deja in intravilanul localitatii, alaturi de alte aproape 600 de hectare situate intre 23 August si Costinesti, pe malul marii, precum si toate terenurile din jurul lacului Tatlageac.
Localnicii din comuna Teslui, judetul Olt, vor avea in curand utilitati, o cresa si drumuri betonate si asfaltate, sustine primarul localitatii, Spiru Radulet. ... Edilul si-a pus toate sperantele in acest proiect si crede ca de finantarea acestuia depinde viitorul localitatii pe care o gospodareste.
Potrivit primarului localitatii, Alexandru Becheanu, noua scoala a fost construita langa cea veche, care a fost si ea renovata. ... Parcare, rigole si pavele In prezent, in centrul localitatii se lucreaza la amenajarea santurilor si la montarea pavelelor pentru trotuare.
Primaria comunei Carcea a dat in judecata Ford Romania, solicitand inregistrarea fabricii de autoturisme pe teritoriul administrativ al localitatii rurale si nu pe cel al Craiovei, asa cum este inregistrata in prezent.
Ele au fost incarcate intr-un avion cargo Antonov-124 si transportate in Rusia, la un depozit securizat din apropierea localitatii Chelyabinsk.
El trebuie sa reprezinte, de fapt, o viziune asupra dezvoltarii localitatii pentru urmatorii 10-15 ani, creata pe baza unei strategii de dezvoltare nu doar urbanistica, ci si economica si sociala a respectivei comunitati.
Enologii italieni vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume, in apropierea localitatii Pestera din judetul Constanta, cu ajutorul unei investitii suta la suta romanesti, in valoare totala de 8 milioane de euro.
Segmentul cuprinde cel mai mare viaduct din Romania, cu o lungime de un kilometri si o inaltime de 74 metri, in apropierea localitatii Aciliu din judetul Sibiu.
Un cutremur puternic, de cinci grade pe scara Richter, a avut loc vineri dimineata in larg, la nivelul localitatii Casandra de pe Peninsula Halkidiki (nord), fara sa fie raportate persoane ranite sau pagube importante, relateaza ziarul Ekathimerini in pagina electronica.
google-analytics.com