Un localnic din satul Arsa, comuna Albesti, este suparat peste masura pe administratia locala. Dupa ce l-a acuzat pe primarul localitatii de diferite lucruri, printre care si faptul ca a lasat oamenii sa moara de sete in timpul caniculei, acum a venit randul viceprimarului sa fie tinta atacurilor acestuia. Constantin Scripcariu il acuza pe Octavian Erimia ca i-a rupt afisele electorale pe care le lipea in Arsa. Barbatul sustine ca a lipit afisele unde a gasit loc, pentru ca Primaria Albesti nu a amenajat panouri speciale.
Viceprimarul comunei Albesti, Octavian Erimia, este acuzat de un localnic din satul Arsa ca i-a rupt afisele electorale pe care le lipea in localitate. "In urma cu doua zile lipeam afise cu PD in localitate. La un moment dat a venit viceprimarul si a inceput sa tipe la mine si sa-mi rupa afisele pe care le lipisem. Mai mult, a rupt si posterele pe care le aveam in rucsac. Mi-a spus ca nu am voie sa lipesc acolo. Dar daca nu au facut panouri electorale, eu ce ar fi trebuit sa fac?", sustine Constantin Scripcariu, cunoscut insa in localitate pentru desele scandaluri pe care le provoaca. La randul sau, Octavian Erimia sustine ca i-a atras intr-adevar atentia, dar nu a rupt nici un afis. "In primul rand nu-mi sta in caracter sa fac asa ceva. Ce ar insemna sa incepem sa ne rupem reciproc afisele electorale? In al doilea rand, posterele electorale erau lipite pe zidul statiei de masini din Arsa. Noi nu avem statii moderne, ci din piatra, care trebuie zugravite periodic. Doar ce zugravisem peretii statiei. Asa ca i-am spus sa nu lipeasca acolo, pentru ca sunt destule locuri in sat, cum ar fi caminul cultural, magazinele si carciumile. Nu mi se pare corect sa distruga un bun comunal si de aceea i-am atras atentia. Dar atat. Nici macar nu am coborat din masina, deoarece eram cu doamna de la Sanepid din Mangalia, ne duceam sa recoltam probe de apa din Arsa", a declarat viceprimarul Erimia.

Campanie de denigrare

Viceprimarul crede ca afirmatiile lui Scripcariu fac parte dintr-o campanie de denigrare la adresa sa. "Se apropie alegerile si probabil de asta au aparut asemenea declaratii. Dar nu as putea face asa ceva, in primul rand pentru ca nu imi permit asemenea greseli, care m-ar putea costa foarte mult", este de parere Erimia. De acuzatiile lui Scripcariu a auzit si primarul localitatii Albesti, Marian Gascan. "M-a informat viceprimarul in legatura cu aceste fapte. Noi am dat o hotarare prin care specificam clar care sunt locurile unde se pot lipi afisele electorale si de aceea domnul Scripcariu a fost oprit. In ceea ce-l priveste pe acesta, va pot spune ca bolnavul este bolnav psihic, are si certificat la Primarie. De-a lungul timpului au existat mai multe conflicte cu persoana in cauza", a adaugat primarul Gascan.