Cautare

3693 de rezultate pentru "umbraresti 2005 inundatii" (2.91 secunde)
Prefecturile din doua treimi din judetele tarii au fost avertizate de specialistii hidrologi asupra pericolului producerii unor inundatii, in urma ploilor insemnate cantitativ, prognozate pentru astazi in 33 de judete, informeaza Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA).
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Cei aproape 200 de participanti, fermieri, directori ai Directiilor Agricole din tara, cercetatori în agricultura, academicieni, profesori si lectori straini specializati pe agricultura tarilor din estul Europei, firme de asigurare din agricultura, reasiguratori din strainatate, staff-ul pentru România al Bancii Mondiale, parlamentari si membri ai Ministerului Agriculturii, au pus cap la cap datele din agricultura româneasca si au propus solutii de gestionare a crizelor.  Seceta si inundatiile, marile încercari Intensificarea crizelor din agricultura, pricinuite de schimbarile climatice tot mai frecvente în România (în principal, seceta execesiva, inundatii pe arii extinse, vijelii puternice), reprezinta principala cauza a pagubelor din agricultura româneasca.
cutremure, alunecari de teren si inundatii. ... Conform dispozitiilor Legii nr.260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor, republicata, proprietarii de locuinte au obligatia sa isi asigure locuintele impotriva a trei riscuri de calamitati naturale (cutremur, alunecari de teren si inundatii).
Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundatii si Accidente la Constructii Hidrotehnice, reunit joi, 22 mai 2014, in Sala Ovala din cadrul Prefecturii judetului Constanta.
Riscul de inundatii.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; ... Parca ar vrea sa sugereze ca, daca ar fi ramas ei la putere nu s-ar fi putut produce inundatii;
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; ... Parca ar vrea sa sugereze ca, daca ar fi ramas ei la putere nu s-ar fi putut produce inundatii;
De atunci au trecut citeva zile si niste inundatii, pentru ca e sezon ploios dupa cum ne-a spus presedintele Basescu, plus citeva discutii despre anticipate si un pic de joaca de-a demisia.
Sunt inundatii in Maramures, dupa ce raul Tisa a iesit din matca. ... Un cod portocaliu de inundatii e anuntat in zona pentru aceasta dupa-amiaza.
Cu mult mai prompta si eficienta a fost interventia autoritatilor la ultimul val de inundatii.
Practic, intre 2005 si 2008, intre cei doi a crescut un conflict politic din ce in ce mai deschis si mai puternic, in care s-au implicat partidele celor doi si, de asemenea, institutiile pe care cei doi le conduceau.
AVAS a facut public anuntul de privatizare a BCR pe 16 iunie 2005.
Institutul National de Statistica anunta pentru noiembrie 2005 un salariu mediu net pe economie in crestere cu 4,3 procente fata de luna precedenta.
Pe de alta parte, potrivit unui studiu realizat de Agentia de rating Coface, tara noastra va inregistra o crestere economica de 4,4% la finele acestui an, fata de 4,6% in 2005.
Potrivit detelor furizate de Ministerul Economiei si Comertului, comertul exterior cu marfuri, in semestrul I 2006, a crescut cu 23,3%, fata de semestrul I 2005.
Afacerile operatorilor de telefonie mobila au atins 7,849 miliarde de lei (2,23 miliarde de euro) la finele anului 2006, cu 27,3% mai mult in lei fata de rezultatele din intervalul ianuarie-decembrie 2005, reiese din datele financiare ale companiilor transmise Ministerului Economiei ti Finantelor.
Institutul de Cercetari Miniere din Craiova (ICSITPML) este aproape integral al statului (90,6%), dar la sfârsitul lui 2004 avea datorii de 46 de milioane de lei, iar pe 2005 a reusit sa mai stinga din ele, dar tot au ramas 4,3 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 3,6 milioane, potrivit datelor de la AVAS.
Primul-ministru a aratat ca este posibil ca 2005 sa se incheie cu un deficit bugetar in jurul a 1% din PIB - eventual chiar sub acest nivel, si asta in pofida fondurilor suplimentare de peste un miliard de lei (10.000 de miliarde de lei vechi) alocate sanatatii si a pagubelor provocate de inundatii.
Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, doar 4,3% dintre romani si-au asigurat locuintele in perioada iunie 2004-mai 2005.
google-analytics.com