Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (2.93 secunde)
"Daca se va ajunge la un referendum sub aceasta forma aberanta cu o sumedenie de intrebari caraghioase de-a dreptul, noi vom boicota acel referendum si nu vom participa la o mascarada de tip Basescu-Udrea la nivelul Capitalei.
Udrea e nimic fara Basescu. ... Ponta nu a uita-o nici pe cea care l-a botezat drept un "Frankfurt politic", apreciind ca Elena Udrea este "zero in politica si exista doar prin asociarea cu Traian Basescu". ... In schimb, Ponta nu a avut cuvinte mai blande la adresa ministrului Elena Udrea.
Basescu via Udrea: ... Nevotarea proiectului disponibilizarilor din MAI de catre Udrea nu este cu siguranta o simpla greseala de introducere a cartelei in aparatul de vot. Care este semnalul dat de Basescu, via Udrea? ... In acest context, comportamentul lui Udrea pare sa aiba sens si substrat.
Udrea a eliminat-o si pe Sulfina Barbu. ... Elena Udrea isi fereste cat poate de bine spatele. ... Sulfina Barbu a fost ministru pana in jurul orei 15.30, cand totul a fost dat peste cap de refuzul Elenei Udrea, potrivit pesurse.ro, si al Palatului Cotroceni.
RADU TUDOR SI DE CE S-A DAT BASESCU COCOS CU UDREA De ce mereu, orice-ar zice despre ea, Udrea tace cand e vorba de Radu Tudor? ... Doar ca de data asta, Basescu a facut-o posta pe Udrea cu consilierul.
Udrea sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor, nu in Tinutul Secuiesc Presedintele PSD, Victor Ponta, a criticat-o, luni, pe Elena Udrea, afirmand ca aceasta a spus "o prostie" anuntand ca va candida in Tinutul Secuiesc, intrucat a inflamat discutiile pe aceasta tema si a indemnat-o sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor.
Udrea ataca din nou pe toate fronturile Suparata nevoie mare ca PDL a pierdut guvernarea Caderea Guvernului Ungureanu a suparat-o rau pe Udrea.
Udrea nu se lasa Marioneta preferata a lui Basescu, Emil Boc, a luat cuvantul, credem fara acordul sefului sau, la deschiderea anului scolar si a grait dupa cum urmeaza:
"Basescu o apara pe Elena Udrea" Traian Basescu joaca in continuare la cacealma incercand sa-pacaleasca pe cei din Comisia Europeana ca institutiile democratice din Romania, care sunt conduse de oamenii lui de casa, sunt atacate de USL, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, de fapt, Basescu nu vrea decat sa o apere pe Elena Udrea.
Doamna Udrea ne-a ajutat sa dam jos Guvernul PDL, ma bazez pe ea sa il dam jos si pe Basescu Premierul Victor Ponta a vorbit in discursul sau sustinut la mitingul electoral de la Roman despre proiectele generale ale USL pentru mandatul viitor, dar nu a uitat ca in colegiul din Roman candideaza, din partea Aliantei Romania Dreapta, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.
udrea a fost, in felul ei inimitabil, piaza-rea a pedelicilor.
Deputata Raluca Surdu o plagiaza pe Udrea. ... Vasile Surcel) Multa lume a fost convinsa ca niciodata nu va mai exista vreun politician care sa o egaleze pe Elena Udrea, cea care, prin toamna anului 2005, pe vremea cand era "blondina de la Cotroceni", a vorbit despre "Presedintele Norvegiei".
"Succesul" dezbaterii publice pe tema, "Statul de drept intre modelul european si realitatea din Romania" a fost asigurat de "activistii lui Boc", care cu mic cu mare au venit manati de o dorinta nestavilita de a se transforma, dupa modelul Elenei Udrea, al lui Emil Boc, al lui Cristian Preda sau chiar al fostului ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, in "Gastele Capitoliului", a caror unic scop este sa salveze statul de drept de statul mafiot pe care ei l-au creat cu mult sarg.
Totul a inceput cu "regretabila greseala de tehnoredactare" a ministrului Turismului, Elena Udrea, strecurata in sesizarea sa, din data de 1 septembrie, privind Comisia Parlamentara care o ancheteaza pentru modul cum a cheltuit banii publici.
"PNL ia act cu stupoare si indignare de intentia Guvernului Boc-Udrea privind desfiintarea cotei unice de impozitare, majorarea impozitului pe profit si dublarea valorii taxelor si impozitelor locale.
Elena Udrea vrea sa-l continue pe Ceausescu : ... Udrea s-a saturat de proiecte marunte: "Vreau Canal Dunare-Bucuresti!" Ministrul Dezvoltarii Regionale, am numit-o pe Elena Udrea, da semne ca s-a plictisit de proiectele locale marunte, despre care afirma ca trebuie lasate primariilor si se "arunca" la lucrari-gigant:
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR "Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga.
Madam Udrea are un concert live, la DNA. ... Udrea este poarta fortaretei. ... Ca orice prost veritabil, madam Udrea se crede teribil de desteapta.
Chiar si acum, la doi ani de la debarcarea guvernarii PDL, ies la suprafata afacerile ilegale patronate de Elena Udrea. ... in guvernarea PDL, sub supravegherea dirigintelui Basescu si sub coordonarea Elenei Udrea, s-a furat din banul public.
google-analytics.com