Welcome to Roxania: UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR

"Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga.
Iulian Radulescu se lauda cu bogatiile lui exorbitante, fiscul stie? Zice ca Udrea pare etnica si ca o vrea pe conlocuitoare ca sa-i faca in ciuda lui Basea.
Capetenia tiganilor mai spune ca il surclaseaza si intelectual, fiindca are doua licente, in Drept si Management -, pe cand Institutul Naval e doar "birjarie".
Imperatorul rromanilor l-a caracterizat pe Basescu prin observatia ca "are trei fete" si nu stie care e cea reala. Motiv pentru care nu l-a placut niciodata si l-a refuzat atunci cand a venit si l-a curtat electoral. Dupa care, cersetorul de voturi s-a orientat spre rregele Cioaba.
Inovocand zicala ca "nasul o vede doar o data pe-a finii", mai marele autointitulat imparat tiganesc a zis ca dupa ce s-au fript cu PD-L, de-acum incolo pune batausi sub riscul puscariei pe oricine ar veni la ei in campanie electorala si ca voturile vor fi doar pe bani, deci, cine le vrea "sa vina cu camionul" de bani.
Mosul libidinos a mai spus despre Urdea ca "o omoara Basescu a doua zi dimineata".
Sunt pline televiziunile de pseudo-stiri despre Basea si Urdea. Numai stirea-asta e trecuta cu vederea. Mai ales Antena 3, campioana absoluta in mediatizat Basescu si Udrea, ocoleste cu grija propunerea matrimoniala. Oare de ce?