Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (4.20 secunde)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a prezentat ieri in fata comisiei, dar a plecat dupa doar jumatate de ora si nu a raspuns intrebarilor deputatilor din comisie.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca cei din comisie nu cunosc legea, deoarece chiar daca ar fi incalcat Constitutia, fapta sa nu intra sub incidenta penala iar sanctiunile nu sunt nici intr-un caz de natura penala.
Cererea vine la o zi dupa ce reprezentantii celor doua partide au acuzat-o pe Anastase ca a facut abuz de functie cand a decis sa suspende sedinta in care trebuia sa se voteze raportul alcatuit de comisia de parlamentara de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Scriitorul Mircea Micu scrie in editia electronica a ziarului Dimineata un articol plin de haz la adresa muzei prezidentiale Elena Udrea, pe care il puteti citi in continuare, sub titlul "Suntem urmasii lui Traian..." "Asa a decretat, intr-o explozie de entuziasm electoralo-erotic, pupila locatarului din Cotroceni, blonda si neodihnita propagandista Elena Udrea ot Plescoi.
Elena Udrea il domina din plin pe presedintele Traian Basescu, nu invers, blonda avand un caracter puternic si autoritar, si tocmai de aceea seful statului nu o va nominaliza ca premier intr-un viitor guvern, este de parere fostul prim-ministru, Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui. ... Ce cauta Udrea noaptea, la Cotroceni?
Din nefericire, scandalurile Udrea si Ridzi au decredibilizat tinerii politicieni. ... • Elena Udrea - ministru al Turismului (demis) si ministru interimar al Mediului. O ancheta parlamentara a decis ca Elena Udrea a incalcat legea.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca, prin infrangerea din alegerile partiale din Colegiul 1, PD-L incepe un declin care va fi ireversibil, mentionand ca alegatorii nu vor mai suporta inca cinci ani regimul incompetent al administratiei Basescu-Boc-Udrea.
• Succesuri marca "Elena Udrea" la dezvoltarea limbii romane: ... • Elena Udrea este incantata de decizia PD-L de boicotare a posturilor de televiziune "ostile". ... Dar de ce o fi jenant pentru Elena Udrea sa fie din Plescoi? ... s-a lansat Papusa Udrea!
Noul presedinte interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, si-a luat functia in primire. ... Udrea a fost numita interimar la sefia PDL Bucuresti in cadrul ultimei sedinte a BPN, in timp ce se afla intr-o vizita oficiala in Ungaria.
Imaginea care va ramane peste ani este imaginea doamnei multi-ministru Elena Udrea care este chestionata de o padure de microfoane despre ce capete vor cadea. ... Remanierea este un bun prilej ca Elena Udrea sa aiba mai multa putere in partid.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a negat ieri, "vehement si categoric", zvonurile potrivit carora ar avea intentia de a pleca din PD-L impreuna cu alti membri ai partidului.
Elena Udrea nu renunta la ideea ca membrii PDL sa aleaga intre functiile publice si afaceri cu statul. Ideea apare intr-un comentariu privind revenirea in partid a lui Silviu Prigoana, postat pe blogul Elenei Udrea.
Udrea mai are de invatat ca sa fie premier Presedintele Traian Basescu apreciaza ca Elena Udrea este unul dintre cei mai buni politicieni ai PDL, insa sustine ca, pentru functia de premier, presedinte de partid sau sef al statului este nevoie, pe langa inteligenta si abilitate, de experienta de viata.
Basescu ii da o mana de ajutor Elenei Udrea si un cap in gura lui Blaga", pe care il puteti citi in continuare.
Elena Udrea si-a sarbatorit ziua de nastere printre turisti si alturi de presedintele Romaniei, Traian Basescu. ... Intrebata de reporteri cum a fost petrecerea, Udrea a raspuns: ... Invitatii de onoare ai Elenei Udrea, care a implinit duminica 37 de ani, au fost Traian Basescu si Roberta Anastase.
Ministrul de Externe Teodor Baconschi a spus, in cadrul emisiunii Romania politica de la Realitatea TV, ca elogiul pe care i l-a adus Elenei Udrea trebuie interpretat doar ca o reactie de "curtoazie".
Udrea: ... • Cred ca lui madam Udrea i-a ramas in cap imaginea cu baietii aia de la Salvamar, pe care i-a aliniat frumos asta-vara, dezbracati sumar si cu fata la ea, de li se vedeau gandurile prin chiloti. ... Udrea: ... • Pentru Udrea e limpede:
Ce s-ar face finu Falca, care, de fapt, ar putea fi considerat sef al guvernului, daca n-ar fi Udrea deasupra? ... Borfeta, care s-a facut la fel de blonda ca si Udrea, s-a intrebat, in extaz, care partid mai dezbate despre integritate? ... PD-L nu ar suspenda-o niciodata pe Udrea.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Udrea baga bani in presa, oficial, prin Regio", pe care il puteti citi in continuare. Am constatat la petrecerea organizata pentru Iliescu, ca ministerul lui Udrea are bani pentru toata lumea, mai bine zis:
google-analytics.com